Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Vanwege het milde klimaat is de Costa Del Sol één van de meest aantrekkelijke bestemmingen voor een golfvakantie in Europa. Of u nu een villa in een golf resort zoekt met uitzicht op de ‘green’ of liever een appartement centraal gelegen  nabij de golfbaan, de keuze is aan u.

Costa del Sol ofwel Costa del Golf,

De Costa del Sol wordt ook wel Costa del Golf genoemd worden. Van Marbella tot Gibraltar liggen de prachtigste golfbanen waar beginnende en gevorderde golfers van elk niveau terecht kunnen. In de golfparken kan iedereen terecht en voor sommige banen is een lage handicap vereist. In de mooie resorts kunnen vakantiegangers die niet willen golfen zich ook prima vermaken. Spanjehuizenmarkt heeft een divers aanbod van woningen aan de golfbaan.

Elke Golfbaan aan de Kust heeft zijn eigen Swing infrastructuur, waar elke hole een eigen karakter van uitdaging heeft. Deze sport wordt op ieder Golfbaan in een natuur rustgevend omgeving en omringd in groen gras geslagen.

Golf is een prachtige sport en een combinatie van mentale en lichamelijke inspanning. Golf is een spel, waarbij je creatief moet zijn. Je bent altijd buiten, het is altijd anders en je kunt het altijd samen doen. Er wordt genoten door liefhebbers van alle leeftijden, achtergronden en budgetten. En de coolste golfspeeltuin van allemaal is de Costa del Sol, waar beginners het spel kunnen leren op een van de meest moderne academies en meer ervaren spelers zichzelf kunnen uitdagen op banen waar Jack Nicklaus, Tiger Woods , Rory McIlroy, Justin Rose, Greg Norman, Ernie Els, Bernhard Langer, Dame Laura Davies, Francesco Molinari en de in Málaga geboren Miguel Ángel Jiménez hun eigen elite vaardigheden hebben getest.

Met zoveel golfbanen in zo’n geconcentreerd gebied, ligt elke stad en urbanisatie aan de Costa del Sol dichtbij ten minste één golfbaan, met een scala aan opties om lid te worden van een club of om een abonnement te kopen voor een week tot een jaar. Bovendien is de kust de thuisbasis van verschillende golfverenigingen, dus als u een nieuwkomer bent in het gebied, kunt u lid worden van een Golfclub, een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en andere golfers te ontmoeten.