Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Nieuws
08 juni 2018

Dagexcursie met supersnelle feria naar Ibiza of Formentera mogelijk vanuit Dénia

Vanaf half juni is het mogelijk om met een supersnelle ferry van de maatschappij Balearia vanuit de haven van Dénia naar de Balearen eilanden Ibiza en Formentera te varen. Aangezien de boot om 7.30 uur ‘s-morgens in Dénia vertrekt en je 2 uur later op Ibiza staat en later die dag vanuit de haven van Sant Antoni om 21.00 uur terugvaart naar Dénia is het dus mogelijk om een “dagje Ibiza” te doen

Dagje Ibiza
De supersnelle ferry verlaat de haven van Dénia om 7.30 uur en doet er 2 uur over om rond 9.30 uur in de haven van Sant Antoni te eindigen. De rest van de dag kun je dan heerlijk genieten van Ibiza, de stranden, bars, restaurants of de oude stad in Ibiza stad om later die avond om 21.00 uur weer Ibiza te verlaten richting de haven van Dénia waar men rond 23.00 uur arriveert.

Dagje Formentera
Wil je liever naar een rustiger eiland dan kan dat met de Fast Ferry “Ramon Lull” die de haven van Dénia elke dag (behalve dinsdag) verbindt met Formentera. Deze boot vertrekt om 9.00 ‘s-morgens waarna men 2 uur en 30 minuten later op Formentera staat om van de stranden te genieten. De ferry verlaat het eiland weer om 21.00 (behalve in september wanneer dat 19.00 uur is) om 2 uur en 30 minuten later weer in de haven van Dénia te arriveren.

Prijzen
Voor de bootreis tussen Dénia en Ibiza (sant Antoni) zijn de kosten in juni vanaf 65 euro (retour) en in juli en augustus vanaf 80 euro (retour).
Voor de bootreis naar Formentera zijn de kosten in juni vanaf 50 euro (retour), in juli en augustus vanaf 60 euro (retour) en in september vanaf 71/78 euro.
Meer informatie vind u op de website van Balearia.