Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Nieuws
15 maart 2019

Het bezoeken van een beurs…

Het bezoeken van een beurs…

Het bezoeken van een beurs geeft vaak weer volop nieuwe inspiratie om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Je ziet bijvoorbeeld nieuwe projecten, leert interessante makelaars kennen die u van informatie kunnen voorzien.

De voorjaarsbeurzen van de Second home zitten er weer op en wij willen alle bezoekers bedanken voor de komst op onze stand en de leuke gesprekken welke er zijn geweest. In September / oktober zijn we weer aanwezig in Gent en Utrecht. Check deze pagina of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en gratis toegangskaarten aan te vragen.

Bezoekt u een beurs, zorg er dan voor dat u er maximaal resultaat uithaalt.

Heeft u een goed gesprek gehad bij een stand? Meestal wordt er snel contact met u opgenomen en ziet u door de bomen het bos niet meer. Laat alles eerst even de revue passeren en mails binnen komen. Bekijk na afloop van de beurs het aanbod wat u ontvangen heeft en bedenk bij wie u een prettig gevoel heeft gehad en in zee wil gaan.

Wij gaan ook alle gesprekken nalopen en nemen daarna graag contact met u op om uw wensprofiel en gestuurde aanbod nog eens te bespreken. Zeker in Spanje blijft het een samenwerking tussen de makelaar en de geïnteresseerde. Spanjehuizenmarkt heeft alle nieuwbouw en een groot aantal bestaande woningen in de verkoop en werkt samen met diverse makelaars zodat u maar 1 contact persoon nodig heeft. Wel zo gemakkelijk.

Mocht u ons niet bezocht hebben is het toch mogelijk gericht aanbod toegestuurd te krijgen via de zoekopdracht. Zodra wij deze ontvangen hebben zullen wij u geheel vrijblijvend gericht aanbod toesturen.

Met vriendelijke groet
Rene Postma

Spanjehuizenmarkt