Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Handige vakantie apps.

Ga je op vakantie, dan zijn deze apps handig om op je telefoon te zetten

Google Translate
Een onmisbare app voor als u op reis niet voor verrasseingen wilt komen te staan. Deze gratis app kan tegenwoordig zelfs zinnetjes uitspreken of via de camera van uw smartphone kunt u affiches, documenten of menukaarten rechtstreeks vertalen.
Wi-Fi Finder
Deze app is een must om wifi-hotspots in de buurt te traceren. Zo kunt u lange e-mails versturen naar het thuisfront en vakantiefoto’s delen op social media zonder dat u veel data gaat verbruiken en thuis voor verrassingen komt te staan.
Kaartje sturen met Greetz
Steeds meer vakantiekaarten worden, vanuit verschillende vakantiebestemmingen ter wereld, online verstuurd naar familie en vrienden.  Origineel én ook makkelijk omdat zelfgemaakte foto’s via de app snel kunnen worden omgezet in een (unieke) vakantiekaart. Een leuke manier om de bijzondere momenten en ervaringen tijdens vakantie direct te delen met het thuisfront.
CityMaps2Go
Via deze app kun je kaarten downloaden voor honderden steden, streken en landen.
Doe dat thuis al. Op locatie kun je de kaarten dan altijd offline raadplegen.
Packing Pro
Packing Pro verlicht het proces van koffers inpakken. Met dank aan voorgebakken paklijsten vergeet je nooit meer aftersun, telefoonlader of contactlensvloeistof. Of het inchecken voor vlucht of kopiëren van je paspoort, want hij geeft ook een To Do-lijst.
Hulp Op Zak
Wat is ‘brandend maagzuur’ in het Spaans? Hulp Op Zak bevat een medisch woordenboek voor zes talen, waaronder Spaans. Weet ook per land welke vaccinaties zijn vereist én beschrijft enkele honderden veelvoorkomende medische kwaaltjes, zoals brandwonden, maagklachten & ongewenste zwangerschap.
Skyscanner
Overzichtelijke app waarmee je razendsnel de goedkoopste vlucht vindt naar je bestemming.
TripColor
Leuk om jezelf en anderen op de hoogte te houden van grote en kleine reizen!!
UVbreak App
Met behulp van deze App ontvang je iedere dag een gratis zonadvies wat afgestemd is op jouw huidtype. De App maakt gebruik van de officiële KNMI meetgegevens in Nederland. De data is ieder uur actueel. Ook is er een zonkracht verwachting voor de hele week.

Heeft u zelf nog goede ervaringen met een app voor op vakantie, laat het ons weten.
info@spanjehuizenmarkt.com