Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Hoe werken wij?

 

Huren bij Spanjehuizenmarkt betekent zekerheid, comfort en persoonlijke service. Zeker qua vrijheid van willekeurig aankomst dagen en vertrekdagen kunt u uw vakantie zo samenstellen als u zelf wilt. Dit in combinatie met het zoeken naar een goedkope vlucht kunt u een voordelige vakantie tegemoet zien.

Reserveren
U kunt uw geselecteerde woning via de website reserveren. De beschikbaarheid ziet u terug in de kalender bij de desbetreffende woning. Wij hebben geen vaste aankomst dagen en kunt dus op elke willekeurige dag aankomen en net zoveel dagen blijven als u zelf wil. Mocht u nog vragen hebben kunt u dat op het reserveringsformulier vermelden of apart een mail sturen. Wij beantwoorden uw email dezelfde dag nog. Na ontvangst van uw reservering sturen wij u z.s.m. de bevestiging en alle verdere informatie per email toe.

Betaling
Na ontvangst van de bevestiging verwachten wij een aanbetaling van 25% over het totale huurbedrag. Het restant betaald u 6 weken voor aankomst. De welkomst brief en routebeschrijving met telefoon nummers ontvangt u na de laatste betaling. Wij vragen u ons telefonisch te informeren zodra u geland bent op het vliegveld van Alicante of Murcia. Op deze manier weten wij hoe laat we u kunnen verwachten.

Inchecken
Na aankomst brengen wij u persoonlijk naar de woning en leggen u uit hoe e.a. werkt, zoals elektra, gas, water, boodschappen doen etc.

Aankomst vanaf 16.00 uur, anders dan hier aangeven alleen in overleg en schriftelijke toestemming van verhuurder.

Uitchecken
Als uw vakantie erop zit te komen helpen wij u met uitchecken. Wij vragen u de woning netjes achter te laten, (geen afwas of etensresten ) en voor het zicht alles keurig opgeruimd. De laatste was mag u voor de wasmachine leggen. De borg wordt na controle terug gestort op uw rekening. Vertrekdag uiterlijk 10.00 uur, anders dan hier aangegeven alleen in overleg en schriftelijke toestemming van verhuurder.

De voordelen van Spanjehuizenmarkt…
Boeken is mogelijk op willekeurige dagen, zodat u bijvoorbeeld de voordeligste vlucht uit kunt zoeken! Wij halen en brengen u tegen een vergoeding van en naar het vliegveld of wij kunnen een huurauto voor u regelen bij de aankomsthal of uw vakantiewoning. Bij aankomst in de woning zijn wij persoonlijk aanwezig.

Tijdens uw verblijf zijn wij binnen kantooruren voor u beschikbaar in ons kantoor en bij calamiteiten zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Airportservice
Tevens bieden wij onze klanten airportservice aan. De kosten hiervan staan bij de desbetreffende woning in de prijzen tabel. Enkel tussen 22.00 uu en 06.00 uur geld er een toeslag van € 20,-

Borg
Per woning rekenen wij ook een borg. De prijs hiervan is per woning verschillend en staat bij de betreffende woning vermeld in de prijzentabel.

Wij verzoeken u het huis in goede en schone staat achter te laten zodat de volgende huurders het huis vanaf 16.00 uur kunnen betrekken. Alleen de laatste was is inbegrepen in de kosten van de eindreiniging, zoals handdoeken en bedlinnen dienen op de laatste dag voor vertrek in de keuken / wasmachine te worden gedeponeerd. Indien er meer was aanwezig is dan voor een wasmachine bestemd, zijn de kosten € 10.- euro per was draaien en wordt met de borg verrekend. De borgsom ontvangt u retour na controle en eventuele verrekening van schade, breuk of vermissing van goederen of niet schoon achtergelaten hebben van de woning.

Overwinteren
Van Overwinteren spreken wij als u tussen november en maart, 2 maanden of langer aan de Costa Blanca wil verblijven. Deze prijs is per maand, per woning bij bezetting van 2 personen, inclusief energiekosten.

Lange termijn
Bij sommige woningen is het ook mogelijk om deze voor de lange termijn te huren, echter nooit langer dan 6 tot 9 maanden. De prijs is per maand, per woning, exclusief energiekosten. Bij de woningen die hiervoor in aanmerking komen staat in de prijstabel onder hoogseizoen de maandprijs.

Boekingskosten
Wij rekenen voor elke boeking € 20,- boekingskosten per woning.

Annuleringsvoorwaarden

  • Bij annulering tot 3 maanden voor aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 25%.
  • Bij annulering van 3 maanden tot 2 maanden voor aankomstdatum bedragen de kosten 35%.
  • Bij annulering van 2 maanden tot 1 maanden voor aankomstdatum bedragen de kosten 60%.
  • Bij annulering van 1 maanden tot 14 dagen voor aankomstdatum bedragen de kosten 80%.
  • Bij annulering tot 14 dagen tot de aankomstdatum bedragen de kosten 100%.

 

Wij wensen u een fijne vakantie en graag tot ziens!