Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Wij kunnen ons voorstellen dat u een aantal vragen heeft voordat u, uw vakantie gaat boeken. We hebben hieronder een kleine selectie gemaakt van de meest gestelde vragen. Misschien zit uw antwoord er al bij.

Mag ik mijn huisdier meenemen?
In sommigen woningen mag u een klein huisdier meenemen. Dit staat beschreven per accommodatie. Hier zijn echter wel extra schoonmaakkosten aan verbonden.

Waar vind ik meer informatie over mijn accommodatie?
Specifieke informatie vindt U onderaan de beschrijving van de accommodatie.

Is het beddengoed en badlakens  bij de huur inbegrepen?
Ja, dit is inbegrepen bij de prijs bij de meeste woningen.
Bij een klein aantal woningen kunt u een lakenpakket huren of uw eigen beddengoed meenemen. Wij adviseren wel om zelf een strandlaken mee te nemen.

Is de borg verplicht?
Ja, het betalen van de borg is verplicht. Het bedrag verschild per accommodatie.
U krijgt de borgsom z.s.m. teruggestort na het huren van uw vakantieverblijf na het achterlaten van de woning zoals afgesproken. Kosten door schade worden van de borgsom afgetrokken.

Met hoeveel personen mag ik in de woning?
Bij de beschrijving van de accommodaties staat aangegeven voor hoeveel personen de woning geschikt is.

Wie doet de eindschoonmaak?
De eindschoonmaak wordt door ons eigen team gedaan. De (verplichte) kosten hiervoor staan aangegeven bij de beschrijving van de accommodaties. U dient zelf de dagelijkse schoonmaak van de woning te verzorgen en de woning bezemschoon op te leveren. De laatste was mag u voor de wasmachine neerleggen.

Hoe kom ik aan de sleutel van de accommodatie?
Als u transfer geboekt heeft, komen wij u halen van het vliegveld en brengen wij u persoonlijk naar de woning. U krijgt een korte rondleiding zodat U direct weet hoe alles werkt. Mocht u met de auto komen, ontvangt  u bij uw reservering een routebeschrijving naar ons kantoor. Vandaar brengen wij u weer persoonlijk naar uw vakantieverblijf.

Hoe laat moet ik in –en uitchecken?
In overleg is er een heleboel mogelijk. Aangezien bij ons elke dag een wissel dag is, kan het voorkomen dat er dezelfde dag nog mensen aankomen. Wij verzoeken u dan rond 10.00 uur de woning te verlaten. Komen er die dag geen gasten en uw vlucht gaat pas in de avond is het in overleg geen probleem om nog van de accommodatie gebruik te maken. Ditzelfde geld ook bij aankomst.

Ik heb een klacht.
Vertel ons dat direct. Dan proberen wij het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Hoe ziet de reissom eruit en hoe betaal ik deze?
De reissom bestaat uit: Het huurbedrag van de woning, administratiekosten, eindreiniging  en de borg. U ontvangt van ons per e-mail uw bevestiging en factuur. Aanbetaling 25% van over het totale huurbedrag. 6 weken voor aanvang van uw welverdiende vakantie betaalt u het restant. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de welkomst brief en routebeschrijving met telefoon nummers.

veel-gestelde-vragen
Staat uw vraag hier niet bij neem dan svp contact met ons op, per mail of telefoon.
We staan u graag te woord.