Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Om te overwinteren hoeft u niet “rijk“ te zijn. Overwinteren kunt u zo duur maken als u zelf wilt.
Van Overwinteren spreken wij als u tussen november en maart, 2 maanden of langer aan de Costa Blanca wil verblijven.

Een overwinteraar is eigenlijk niet op vakantie, maar verplaatst zijn leven gewoon een aantal maanden naar een warm land.

De belangrijkste kostenposten voor een overwinteraar is de reis en de prijs van het verblijf. Maar in Nederland kunnen de kachel en lampen uit en daar bespaard u dan weer op. Komt daarbij dat het levensonderhoud in Spanje een stuk goedkoper is dan in Nederland en dat maakt het dan allemaal een stuk eenvoudiger om een keuze te maken of u wel of niet gaat overwinteren.

overwinteren-2

De vraag naar vakantiewoningen om te overwinteren wordt elk jaar groter. Maar als u wilt overwinteren heeft u een geschikt verblijf nodig. Via een reisbureau lukt dat meestal niet want deze verzorgen meestal reizen korter dan vier weken. U boekt dus meestal apart uw vlucht en uw vakantieverblijf of u gaat met eigen vervoer zodat u ook aan de Costa Blanca uw eigen auto bij de hand heeft en er dus geen hoeft te huren.

Bent u opzoek naar een accommodatie om te overwinteren? Dan bent u bij Spanjehuizenmarkt aan het goede adres. Wij hebben diverse verblijven die uitermate geschikt zijn om er 2 maanden of langer te vertoeven.

Dit heeft zeker te maken met de ligging van de woningen, want niet alle woningen zijn geschikt om te overwinteren. Vraag daarom advies of uw woning die u uitgekozen heeft wel geschikt is om te overwinteren voordat u definitief boekt.

overwinteren-spanje-huren

Temperatuur
De gemiddelde temperatuur in de winter is ongeveer 16ºC.en in het voor- en najaar rond de 20ºC. In de zomer is de gemiddelde temperatuur ongeveer 35ºC.

Overwinteren
Overwinteraars hebben o.a.. de volgende verwachtingen:

  • Het klimaat
  • Cultuur, natuur en andere mensen ontmoeten
  • De accommodatie moet te verwarmen zijn
  • Veilig voelen
  • internet aanwezig
  • Artsen en hulpdiensten goed te bereiken.
  • Nederlandse TV

Spanjehuizenmarkt heeft veel accommodaties die aan deze wensen voldoen. Vraag advies of de brochure aan,we helpen u graag het beste verblijf voor u te zoeken.
Wilt u altijd profiteren van het meest actuele aanbod, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.