Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Prachtige appartementen  op Aqua Nature met zeezicht bij het strand van Playa La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen.

Op slechts 100 meter lopen vanaf de bekende witte zandstranden van La Mata, zijn een vijftal appartementsgebouwen gerealiseerd bestaande uit elk 32 woningen. De meeste appartementen beschikken over 2 slaapkamers en 2 badkamers en hebben een oppervlakte van ca. 70 m2. Een royaal gemeenschappelijk zwembad is uiteraard ook aanwezig. U kunt genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Zon, strand, zee, sport en ontspanning, alles voor de verwende vakantieganger kunt u vinden bij dit mooie nieuwe complex.

Wilt u graag per mail een brochure ontvangen over dit appartementen complex? Stuur ons dan een mail naar info@spanjehuizenmarkt.com

cld-913nb-8b-inr-1 cld-913nb-3b-inr-2

U vindt hier een ruim aanbod van ontspanning zoals waterpark Aquapolis, winkelcentrum La Zenia boulevard, diverse leuke restaurantjes en voor de kinderen elke dag kermis.

Het vliegveld van Alicante bevindt zich binnen een half uur rijden van La Mata en indien u een auto wilt huren, gemakkelijk te bereiken via de N 332.
U heeft voor uw vakantie in La Mata eigenlijk geen auto nodig. Vandaar dat wij tegen een kleine vergoeding ook airport service kunnen aanbieden.
Voor de golfliefhebber zijn er in de omringende plaatsen verschillende golf terreinen aanwezig.

La Mata, gelegen aan de Middellandse zee bij de bekende zoutmeren, is een typisch klein pittoresk Spaanse plaatsje enis het oudste vissersdorpje aan de Costa Blanca.

Alle soorten winkels zijn aanwezig, zoals een supermarkt, bakker als ook het postkantoor, Toerist office en de bus die elke 15 min naar de toeristische plaats Torrevieja vertrekt. Rond het gezellig kerkplein vindt u terrasjes om heerlijk te genieten van tapas, cerveza of sangria en waar het goed toeven is voor jong en oud.

bootje playa-la-mata-uitzicht-spanjehuizenmarkt

Het zandstrand van La Mata is breed en lang maar zelfs in het hoogseizoen niet druk. Het Parc de Nature is een bezichtiging waard. Maar ook de wekelijkse markt van La Mata is een attractie op zich. La Mata is zowel bij de Spanjaarden als bij de toeristen erg geliefd. Het centrum van Torrevieja is eenvoudig te bereiken met bus of taxi.