Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

De overtreffende trap van een heerlijke vakantie noemen we Naturamar

De appartementen hebben 2 slaapkamers en 2 badkamers en zijn op het zuiden gelegen. Het balkon is zeer ruim en u zult genieten van het uitzicht en de late zonsondergang. Een luxe inrichting en voorzien van alle comfort, zoals een wasmachine, koelkast met vriesgedeelte, Nederlandse televisie, radio en airconditioning in alle vertrekken van het appartement.
Het gebouw is voorzien van 2 liften en goed beveiligd.

Er is gratis WIFI aanwezig beneden bij de fitness ruimte. In het appartement is dit signaal niet sterk genoeg. U kunt tegen een meerprijs van 15 euro per week, een Dongel via ons huren (alleen voor laptop).

Naturamar is een modern resort met alle sportieve faciliteiten, zoals tennisbanen, paddlebaan, fitness ruimte, zwembad met jacuzzi, speeltuintje voor de kinderen en natuurlijk de wandelmogelijkheden door de duinen naar het strand.

Deze luxe appartementen zijn tegen de duinrand gelegen en op loopafstand van de supermarkt en de gezellige winkelstraten van Guardamar del Segura.

Guardamar heeft 14 kilometer strand met fijn zand. Er is een strand voor toeristen aan de boulevard en een strand voor de rustzoekers bij de haven. En wanneer je gebruik wil maken van het naaktstrand dan is dat ook mogelijk, tussen de pier en het plaatsje La Marina.
Alle stranden zijn breed en met zeer fijn zand en daarachter liggen de schitterende duinen waar vele agaven en andere beplanting een lust zijn voor het oog.

Midden in Guardamar is het Reina Sofia park een goede plek om te wandelen en om het landschap gevormd door natuurlijke flora en fauna te bewonderen.
Het park, met haar meren, watervallen en trekroutes, is prachtig ontworpen.

Achter de brede hoofdstraat is een weg waar de wekelijkse markt wordt gehouden en waar vele Spanjaarden hun fruit en groenten kopen. De hoofdstraat zelf is ook erg gezellig met kleine winkeltjes.

‘s Avonds kan men heerlijk wandelen over de boulevard en vanaf het centrum naar de boulevard staat een lange rij kraampjes waar de plaatselijke bevolking hun spulletjes aan toeristen verkoopt.
Golfen
In de omgeving van Guardamar liggen drie uitstekende golfbanen, waaronder La Finca: Deze 18 holes (par 72) baan ligt aan de voet van het ‘Escotera’ gebergte tussen de citrus velden, in een natuurlijke omgeving van grote schoonheid, met fantastische vergezichten over de ‘Vega Baja’.

Wij nodigen u uit voor een heerlijke, zonnige vakantie te Guardamar del Segura, bekend om zijn palmenwouden, jachthaven en uitgestrekte witte zandstranden. Het resort waar wij 2 appartementen verhuren is op loopafstand gelegen van strand, jachthaven, winkels en boulevard.

hnaturamar-2-1

Guardamar is slechts 35 km van de luchthaven Alicante, waar wij u, indien u dat wenst, tegen een kleine vergoeding, persoonlijk komen ophalen om u naar één van de prachtige appartementen te brengen.

hnaturamar-3-1

Vraag de brochure van dit resort aan door een mail te sturen naar:info@spanjehuizenmarkt.com

Tot ziens in Guardamar!