Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Bijna op het strand van Playa La Mata, op de rand van de duinen, bevind zich Pinada Beach. Twee prachtige nieuwbouw complexen, met modern ingerichte appartementen. Die werkelijk voorzien zijn van al het nodige comfort die u zich mag wensen voor uw welverdiende vakantie met of zonder kinderen. Vanuit uw appartement loopt u zo het mooie zandstrand op.

Alle appartementen van Pinada Beach zijn voorzien van NL Televisie (Sommige TV Vlaanderen – die hebben wel Nederland 1,2 en 3) en WIFI. Er is tevens een mogelijkheid om een parkeerplaats in de ondergrondse garage te huren. Zo staat uw auto veilig en uit de zon tijdens uw verblijf. Alle dagelijkse benodigdheden kunt u lopend in het dorp halen. La Mata heeft een klein centrum, een kerkpleintje, een wekelijkse markt op woensdag en enorme uitgestrekte stranden welke bekend staan als de mooiste zandstranden van de Costa Blanca.

Natuurlijk kunt u in uw vakantie genieten van 2 gemeenschappelijke zwembaden die bij het complex  Pinada Beach zitten. Of het Algemene dakterras met adembenemend uitzicht. De natuurlijke omgeving van Strand en Duinen nodigt u uit voor lange wandelingen.

La Mata is een leuk klein dorp, gelegen net voor Torrevieja, aan de zonnige Costa Blanca. Het is er, buiten het hoogseizoen om, heerlijk rustig en u proeft het echte Spaanse leven. Op het centraal gelegen kerkplein staan in de zomer elke avond een paar kraampjes en zijn er een paar attracties voor de kleine kinderen onder ons. Rondom dit gezellige plein vindt u terrasjes om heerlijk te genieten van tapas, cerveza, of sangria en waar het goed toeven is voor jong en oud.

Alle soorten winkels zijn aanwezig, zoals een supermarkt, bakker als ook het postkantoor, Toerist office en de bus die elke 15 min naar de toeristische plaats Torrevieja vertrekt. Het zandstrand van La Mata is breed en lang maar zelfs in het hoogseizoen niet overdreven druk. Vanuit la Mata kan men heerlijk fietsen, rond om het Parc de Nature en genieten van de prachtige natuur.