Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Rascasa Resort

Het Rascasa Bungalow park, gelegen aan een uniek en beschermd duingebied, is een gezellig, kleinschalig en gemoedelijk parkje waar u zich snel thuis zult voelen en waar u verblijft tussen Nederlanders, Belgen en Spanjaarden.

Het zijn de Nederlanders en Spanjaarden die hier hun tweede woning hebben en graag via ons verhuren. Er zijn twee mooi aangelegde zwembaden met veel groen voorzieningen, palmbomen en ook een speeltuintje voor kleine kinderen.

Rascasa Bungalow park is geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook voor diegene die graag willen overwinteren, want voornamelijk de boven-bungalows beschikken over een groot dakterras, waar altijd de zon schijnt en in de winter is dat dan heerlijk vertoeven.

Verder is alles binnen 10 minuten loopafstand bereikbaar, zoals een wandeling door de duinen, via een verhard pad, naar de fraaie zandstranden. En wat dacht u van het dorp La Mata met zijn kerkplein en gezellige terrasjes en restaurants op de boulevard?

De bus heeft een eindhalte aan het Toeristen office kantoor en vertrekt elke 20 minuten naar Torrevieja, een grote kustplaats waar het hele jaar volop drukte is en u van het echte Spaanse leven kunt genieten.

De Bungalows:
Rascasa kent twee type bungalows. Boven -en beneden bungalows. De boven bungalows beschikken over een groot dakterras, waar men gezellig kan barbecueën of lui liggen zonnen. Het uitzicht vanaf het dakterras is werkelijk fantastisch. De zonsopgang en de zonsondergang zijn vanaf hier goed te zien.
De beneden bungalows beschikken over een groot terras aan de voorkant en een kleiner terras aan de achterkant, waardoor er altijd een plekje schaduw of juist zon te vinden is.

De meeste bungalows hebben twee slaapkamers en een badkamer. Enkele hebben een derde slaapkamer, dat zijn dan de beneden bungalows. Alle bungalows zijn voorzien van TV en de meeste zelfs met Nederlandse of Belgische digitale zenders. Een Koelkast, wasmachine, oven of magnatron zijn aanwezig. Het enige wat wij adviseren om zelf mee te nemen zijn uw strandlakens en natuurlijk een goed humeur!

De bungalows zijn gelegen tegen de duinrand. In overleg met ons kunnen wij zorgen dat u aan de zuidkant of aan de noordkant een bungalow kiest. Dat is altijd een persoonlijke aangelegenheid.

In de winter bevelen wij de zuidkant aan en in de zomer de noordkant.

Excursies
Een strand vakantie is natuurlijk heerlijk. Lekker uitrusten, van het weer genieten en van de strakke blauwe lucht! Maar er ook eens even op uit gaan kan de variaties van een geslaagde vakantie ten goede komen. Excursies zoals een safari tocht in de bergen van de Hondon Vallei, een zeil trip naar het eiland Tarrabaca of een trip naar strandjes waar je per auto niet kan komen. Er zijn en heleboel mogelijkheden. Vraag naar de informatiemap bij aankomst of laat u inspireren bij het hoofdstuk excursies.
Overwinteren
Als de winter weer in aantocht is, trekken veel Nederlanders naar de Costa Blanca. Een geliefde verblijfplaats voor overwinteraars. Zomers gaat het leven hier 24 uur per dag door, in de wintermaanden is het rustiger, maar valt er nog steeds van alles te beleven. Buiten de steden valt er ook genoeg te zien. Denk bijvoorbeeld aan kasteel Santa Barbara of het pittoreske bergdorp Guadalest. Ook een jeepsafari door het achterland, een tocht door het palmenwoud van Elche of een bezoek aan één van de spectaculaire nachtclubs is zeker de moeite waard.

Temperatuur
De gemiddelde temperatuur in de winter is ongeveer 16ºC. In het voor- en najaar rond de 20ºC en in de zomer is de gemiddelde temperatuur ongeveer 35ºC.

Golfen in Spanje
Het bijzonder gunstige microklimaat aan de Costa Blanca maakt het mogelijk om vrijwel alle dagen van het jaar onder ideale omstandigheden de golfsport te beoefenen. Zomer of winter. Daarnaast heeft u de keuze uit meer dan 12 subtropische golfbanen. Dat betekent dus veel golf, met veel passie! De Costa Blanca is hard op weg het nieuwe golfmekka van Europa te worden. Niet verwonderlijk dat steeds meer mensen dit heerlijke golfgebied ontdekken. Tijd om de proef op de som te nemen? Een groot aantal gevarieerde golfbanen. Moeilijk of wat makkelijker. Ieder met een eigen uniek ontwerp. Keus genoeg dus! En waar u ook speelt, u speelt altijd in een indrukwekkend subtropisch landschap!

Kijk gerust even naar ons aanbod op Rascasa en maak een selectie uit de verschillende bungalows.

Wilt u eventueel liever een brochure over dit resort, laat het ons dan weten via info@spanjehuizenmarkt.com