Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Op de grens tussen het gezellige La Mata – Torrevieja, ligt dit prachtige complex. Residencial Vista Bella in Torrevieja – Aguas Nuevas, is een nieuw complex met moderne ingerichte appartementen om heerlijk uw vakantie door te brengen. U kunt kiezen uit een beneden appartement met tuintje of een boven appartement met een dakterras.

De appartementen zijn geschikt voor 4 personen en gelegen op slechts 1 km van het stadscentrum van Torrevieja en 1 km van het strand van het leuke dorpje La Mata. Dus de ideale locatie om uw vakantie door te brengen. Het goed onderhouden complex heeft een overvloed aan diensten en faciliteiten in de buurt. Op 5 minuten loopafstand bevinden zich Supermarkt, Restaurants en het Sportcentrum van Torrevieja met Olympisch zwembad.
Natuurlijk zijn er verschillen onderling maar de appartementen zijn altijd voorzien van 2 slaapkamers, 1 met een dubbel bed, en de andere met 2 losse bedden. De woningen met een dakterras bieden u een mooi uitzicht op zee. De auto kan geparkeerd worden bij uw woning van dit appartementen complex dat afgesloten is met een hek.

Door het aangename klimaat van deze omgeving, zijn de woning ook zeer geschikt om te overwinteren! Houd er rekening mee dat het zwembad in de wintermaanden gesloten is. Het park ligt zeer gunstig tussen het dorp La Mata en de stad Torrevieja. In de directe omgeving van de appartementen bevindt zich het zeer uitgestrekte strand van Torrelamata alwaar u zelfs in het hoogseizoen altijd een lekker rustig plekje voor uzelf en uw gezin kunt vinden. Op het strand bevinden zich meerdere strand tentjes waar u tot laat in de avond onder het genot van een drankje en heerlijke tapas nog kunt nagenieten van de ondergaande zon. Bovendien bevinden zich in de nabije omgeving de befaamde zoutmeren die bekend staan om hun geneeskrachtige werking voor mensen met reumatische klachten en astma problemen. Op een afstand van 5 auto minuten is er een groot kindvriendelijk aquapark Aquapolis waar de jongsten onder ons zich prima zullen vermaken!