Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Een huis kopen in Spanje? Spanjehuizenmarkt, beschikt aan de gehele Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa del Sol over een zeer uitgebreid en wisselend aanbod. Door ons zoekformulier in te vullen kunnen wij u recent aanbod tonen en u vrijblijvend op de hoogte houden van de ontwikkelingen en aanbod van vastgoed aan de Zuid Oost kust van Spanje.

Huis kopen in Spanje...

Het proces om een huis in Spanje te kopen is anders dan in Nederland en België. Daarom selecteren wij de woningen zorgvuldig en begeleiden wij u van A tot Z om u goed en veilig door het hele proces heen te helpen. Vanaf het moment dat u op onze site aan het kijken bent en informatie aan wilt vragen tot ver na de aankoop met bijvoorbeeld de verzekeringen, aansluiten gas, water en licht of gewoon als u even hulp nodig heeft.

Het aanbod van woningen aan de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa del Sol is erg uitgebreid en zeer gevarieerd. We kennen het land, de verschillende regio´s, de cultuur en de lokale wetten en gebruiken en delen onze kennis dan ook graag met u. Zuid oost Spanje is door zijn milde klimaat en goede bereikbaarheid een zeer gewild gebied.

De tijd om nu een huis te kopen blijkt goed te zijn. Er zijn diverse interessante investeringsmogelijkheden.  Het is aan te raden uw woning te verhuren als u er zelf geen gebruik van maakt om zodoende uw woning kostendekkend in bezit te kunnen hebben. Dit alles heeft uiteraard te maken met de juiste locatie en de omringende voorzieningen. Een huis kopen in Spanje is voor vele een droom. Laat u informeren wat de mogelijkheden zijn en laat door Spanjehuizenmarkt uw droom uit komen.