Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

U gaat uw vakantiehuis verkopen? Spanjehuizenmarkt neemt graag uw woning in de verkoop! De Spaanse makelaardij werkt anders dan in Nederland en België. Uiteraard vertellen we u graag hoe we ook u kunnen helpen uw huis te verkopen.

Omdat wij zijn aangesloten bij alle belangrijke netwerk organisaties aan de Costa Blanca, Costa Calida en de Costa Del Sol  kunnen wij veel voor u betekenen. Zowel op internet als bij collega makelaars ter plaatse.

Geheel gratis plaatsen wij uw woning op onze websites, diverse portals en adverteren wij in diverse dagbladen in Nederland, België en Spanje. Graag ontvangen wij enkele foto’s van de woning en de richtprijs die u ervoor wenst te ontvangen.  Hiermee kunnen we kijken of wij de juiste partij zijn voor u om de woning in de verkoop te nemen.

  • No-cure-no-pay basis.
  • Wij hebben kennis van de Spaanse woningmarkt.
  • U als verkoper staat altijd voorop.
  • Groot aantal woningzoekers in eigen bestand.

Zodra wij de email met de belangrijkste gegevens en foto’s hebben ontvangen nemen wij direct contact met u op.

Uw huis verkopen

Bereid uw woning goed voor en haal het beste naar boven. Kijk niet naar uw persoonlijke voorkeur, maar naar wat uw huis te bieden heeft voor een zo groot mogelijke doelgroep. U wilt uw huis verkopen en niet uw eigen smaak. De pluspunten van de woning liggen op de eerste plaats zodat geïnteresseerden op een foto gelijk kunnen zien wat de mogelijkheden zijn en over willen gaan tot een bezichtiging.

Opruimen is goed maar maak het niet te kil. Probeer een prettige sfeer te creëren. Frisse lichte kleuren geven een open uitstraling.
Haal donkere gordijnen weg en zorg dat de lamellen op zijn voor de foto. Kies altijd voor een neurale sprei of een dekbed. Al deze kleine aanpassingen kunnen van grote invloed zijn op de ervaring van de kijker.

Voor meer informatie:
info@spanjehuizenmarkt.com
088-3962604