Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Zowel in de Noordelijke als in de Zuidelijke streek van de Costa Blanca en Costa Calida zijn een groot aantal bouwpercelen ( kavels ) beschikbaar voor het bouwen van uw droom villa.

Een design villa van alle gemakken voorzien. Gebouwd naar uw wensen. Niet alleen als uw tweede verblijf maar zeker ook als een goede investering voor de toekomst.

Er zijn verschillende modellen van moderne design villa’s gebouwd, met eigen zwembad op een eigen grondstuk. Afgebouwd en gereed om direct te bewonen. Maar er zijn ook villa’s waar u nog uw eigen stempel op kunt drukken, door het kiezen van de tegels, keuken en sanitair. Echter alle woningen worden of zijn volgens de nieuwste wetgeving en voorschriften gebouwd, inclusief zonnepanelen voor warm water en een centraal afzuigsysteem.

Vele villa’s hebben een prachtig uitzicht over de middellandse zee en liggen soms op maar slechts 10 minuten van de mooiste stranden van de Costa Blanca en Costa Calida en vlakbij verschillende culturele en historische dorpjes.

Hieronder vindt u ons aanbod van design villa’s. Wilt u graag geholpen worden in uw zoektocht of meer informatie over een van de design villa’s ontvangen, laat het ons dan weten, Spanjehuizenmarkt helpt u graag verder.

Zelfbouwmarkt aan de Costa Blanca,

• Inspiratie
• Kavelaanbod
• Duurzaamheid

Wilt u meer weten over zelfbouw aan de Costa Blanca en het kavelaanbod.
Bij Spanjehuizenmarkt kunt u inspiratie opdoen en tips ontvangen.
Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden over zelfbouw, erfrecht, duurzaam bouwen en financiering.