Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Spanjehuizenmarkt heeft een ruime keuze van nieuwbouw woningen aan de gehele Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa Del Sol. Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat alle nieuwbouw bij Spanjehuizenmarkt beschikbaar is.

De Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa Del Sol zijn een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Europa. Dankzij de prachtige landschappen, de infrastructuur, de mooie steden en de vriendelijke bevolking bezoeken veel toeristen deze omgeving. Het klimaat aan de Costa Blanca is een van de gezondste van Europa. Niet zo gek natuurlijk dat er veel overwinteraars zijn en er steeds meer mensen dromen om een tweede huis aan een van deze Costa´s te bouwen.

Spanjehuizenmarkt beschikt over sleutel klare nieuwbouw woningen en nieuw te bouwen luxe villa’s die naar eigen wens zijn te ontwikkelen op percelen aan de Noord en Zuid Costa Blanca. Maar natuurlijk ook aan de Costa Cálida & de Costa Del Sol hebben wij een ruim aanbod.

Onder Nederlandse begeleiding bespreken wij het gehele juridische en bouwkundige proces.

Er is voldoende aanbod van grondstukken waarop uw droomhuis gebouwd kan worden.

Of uw nieuwbouw vakantiewoning aan de Middellandse zee of liever landinwaarts gebouwd gaat worden, maakt  Spanjehuizenmarkt niet uit. U bouwt uw droomhuis en dat is belangrijk.

Nieuw te bouwen op een grondstuk heeft ook vele voordelen:

  • U bepaald uw eigen stijl & materialen
  • U bepaald zelf de indeling
  • U bepaald zelf de afwerking
  • Incl. 10 jaar bouwgarantie
  • Volgens  de laatste ecologische voorschriften.

Nieuwbouwprojecten

Heeft u ergens een nieuwbouwproject zien staan en u vind hem niet terug op onze site? Verschillende makelaars gebruiken diverse foto´s zodat het niet altijd herkenbaar is. Ook zien wij vaak prijsverschillen. Stuur ons dan de link van de betreffende woning. Wij gaan dan voor u kijken welke woningen dat zijn zodat wij u evengoed van dienst kunnen zijn.