Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Uiteraard was Spanjehuizenmarkt al gedigitaliseerd en dat blijkt nu zeker een uitkomst nu vanwege het rondwarende Coronavirus. Zo kunt u alle relevante informatie aanvragen, inzien en downloaden op onze site. Wilt u een bod uitbrengen op een woning, dan doet men dat ook digitaal en zelfs het tekenen van de koopovereenkomst zouden we digitaal kunnen doen.

We hebben daar nu de mogelijkheid aan toegevoegd om een woning virtueel te bezichtigen. Met diverse makelaars en bouwers hebben wij een afspraak kunnen maken dat de makelaar u digitaal meeneemt naar de woning of zelf gaat filmen en u de film later toestuurt. Heeft u een woning op het oog en kunt u vanwege het coronavirus of andere reden niet bezichtigen? Dan kunt u dat op afspraak online en virtueel doen.

Via deze tour kunnen we u rondleiden door een huis zonder dat u daadwerkelijk aanwezig bent.
Ook hebben wij bij een aantal woningen de mogelijkheid deze via de 360 graden tour of er staan al filmpjes van de woning op YouTube.

 Virtuele tour, 360 graden, hoe werkt het?
U kunt dankzij de 360 graden virtuele bezichtiging het huis al intensief beleven alvorens u naar Spanje afreist. Binnen aanzienlijke tijd meerdere woningen, binnen- en buitenshuis bekijken alsof u daadwerkelijk in de woning staat!

  • Zoek het huis dat u virtueel wilt bezichtigen.
  • Kies voor de virtuele tour
  • Naar een andere ruimte? Klik op het witte tekentje.
  • Veel plezier met de virtuele bezichtiging!

Virtuele tour, YouTube, hoe werkt het?
Sommige woningen zijn al eens bezichtigd en hebben wij gelijk een film van gemaakt. Zo krijgen wij een steeds grotere database waarbij we u op afstand een betere indruk van de woning kunnen geven.

Nieuwbouw
Virtueel bezichtigen is bovendien ook interessant voor nieuwbouwprojecten: een virtuele wandeling door het toekomstige huis spreekt meer tot de verbeelding dan wanneer een potentiële koper zich er een voorstelling van moet maken met plattegronden en bouwtekeningen. Een aantal bouwers zijn in de gelegenheid deze virtuele bezichtiging met u te ondernemen.

Uw huis verkopen
Spanjehuizenmarkt werkt samen met makelaars die meer dan alleen een bord in de tuin plaatsen. Deze nieuwe toepassing past hier goed bij en hiermee helpen wij u ook graag met de verkoop van uw huis. Tevens is het mogelijk uw woning exclusief te verkopen via Spanjehuizenmarkt en kunnen ook van deze dienst gebruik maken. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij ons aanbod zo optimaal maar ook reëel presenteren om tot het optimale resultaat van verkoop te komen. Uw huis is dan ook op afstand te bezichtigen. Mensen zijn sneller geneigd om even binnen te kijken met als prettig gevolg dat een ‘live’ bezichtiging eerder tot stand komt.