Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Op dit moment, de crisis voorbij, is iedereen weer zekerder. Staat mijn spaargeld wel veilig? Hoeveel rente krijg ik straks? Is het niet beter om het geld te beleggen en investeren in vastgoed? Allemaal vragen door de onzekerheid en de onwetendheid die we hebben.

We hebben het zien gebeuren voordat we overgingen naar de euro. Huizen werden ineens veel meer waard en er werd veel winst gemaakt. Dit kan straks na de crisis ook het geval zijn. Mensen kunnen hun hypotheek niet meer betalen, woningen zakken in prijs. Nu is het dus de tijd om toe te happen.

Natuurlijk kan dat in Nederland, maar nog beter zou zijn aan de Costa Blanca. U kunt investeren in een vakantieverblijf waar u een paar keer per jaar naar toe gaat en voor de rest gaat verhuren. Dit levert meer op dan in een oude sok of uw geld op de bank te zetten. Het is een goede investering op de lange termijn.

Maar wacht niet te lang, nu is het de tijd. Op een gegeven moment is de daling van de huizen voorbij en gaan ze weer langzaam omhoog. Kunt u ook volgend jaar zeggen: we gaan vakantie vieren in ons tweede huis welke we gekocht hebben via Spanjehuizenmarkt?

Overzicht aanbod