Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Eengezinswoningen compleet met keuken en sanitair.

Ook voor eengezinswoningen aan de Costa Blanca, Costa Del Sol en Costa Calida bent u bij Spanjehuizenmarkt aan het goede adres. Spanjehuizenmarkt heeft diverse mooie resale en nieuwbouwprojecten bestaande uit o.a. mooie moderne eengezinswoningen compleet met keuken en sanitair.

Een gezellige tussenwoning of mooie ruime hoekwoning. U kunt kiezen uit een ruim aanbod waarbij er ook een keuze is of u een dakterras wilt of juist liever een tuin. Er zijn vele mogelijkheden en wij adviseren u daar graag bij. Alle nieuwbouwprojecten hebben wij zelf bezocht en de bouwtekeningen met plattegronden hebben wij in ons bezit. Een gezamenlijk zwembad mag natuurlijk aan de Spaanse kust niet ontbreken. Een prachtige eengezinswoning aan de kust van de Middellandse zee aan de Costa Blanca, Costa Del Sol en Costa Calida is toch een droom voor velen van ons. Wij kunnen uw droom waar maken.

Op deze pagina vindt u een aantal van de huidige resale en nieuwbouwprojecten aan de gehele Zuid Oost kust van Spanje. Op de pagina “zoek direct uw droomhuis” onder het kopje nieuwbouw vind u meer nieuw te bouwen projecten of zelfs sleutelklare woningen. Tevens kunt u daar ook meer informatie aanvragen of onze digitale brochure.

Overzicht aanbod