Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Het lijkt nog ver weg maar voor u het weet is het december. Misschien wilt u de feestdagen wel doorbrengen in het zonnetje aan de Costa Blanca. Een heerlijke strandwandeling maken en genieten van de winterzon. In december is de gemiddelde temperatuur toch nog zo’n 16 tot 18 graden. Dat is lekkerder dan met een winterjas bij de vuur korf zitten.

Men zegt: 9 maanden lente en 3 maanden zomer!

De Costa Blanca is ook een ideaal gebied voor o.a. overwinteraars en andere toeristen om er van een welverdiende vakantie te genieten. Maar zeker de feestdagen is het heerlijk genieten van het zonnetje, de kerstmarkten en het strand. Het gedeelte tussen Orihuela Costa en La Manga wordt niet voor niets de Costa Calida genoemd, letterlijk: hete kust. Ook het achterland is vaak verrassend met verscheidene bergketens waartussen liefelijke dorpjes verscholen liggen. En dan is er nog de heerlijke mediterrane keuken die je hier vind. Ga dus ook op ontdekking tijdens je verblijf. Juist in deze periode is het niet te heet om leuke dingen te ondernemen en de omgeving te verkennen met leuke uitstapjes.

December klinkt nog ver weg, maar voor u het weet staat de kerstvakantie alweer voor de deur! Geniet samen van de Spaanse keuken, lange avonden en vooral veel gezelligheid. Verblijf tijdens de kerstvakantie in een van onze accommodaties en geniet samen van deze heerlijke tijd en kom heerlijk tot rust in uw vakantieverblijf.

Overzicht aanbod