Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Villamartin is de naam van zowel een verstedelijking als van een golfbaan in Orihuela Costa , in de provincie Alicante in de regio Valencia. Villamartin is een van de vele nieuwe ontwikkelingen in het afgelopen decennium. Het gebied is erg populair en heeft zich in de laatste 10 jaar getransformeerd van een dorp tot een modern ogende stad.

Er zijn golfbanen in de buurt en vele stranden. Het dichtstbijzijnde strand is die van La Zenia. Villamartin heeft zon 300 dagen zon en een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 20 graden. Villamartin heeft 2 golfbanen, zoals Campo de Golf Villamartin en Campo de Golf Las Ramblas.

De golf liefhebber komt juist in deze streek volop aan zijn trekken. In een cirkel van ca. twintig kilometer zijn vijf prachtige golfbanen gesitueerd en wanneer dat nog niet genoeg is kan er tevens in de buurt van Alicante volop gegolfd worden. Meer landinwaarts, in de buurt van Murcia, bevind zich o.a. Mosa Trajectum, de 18-holes baan waaraan Johan Cruyff zijn naam heeft verbonden.

Overzicht aanbod