Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Aan de prachtige kust van de Costa Blanca liggen prachtige badplaatsen met allemaal een eigen karakter. De meest bekende plaats is Benidorm. Zeker in de winter overwinteren hier veel gepensioneerde Belgen en Nederlanders. Geef ze eens ongelijk, waarom zou je in de winter in België of Nederland blijven als u ook in het mooie weer kunt verblijven.

Iets meer naar het zuiden ligt een klein vissers plaatsje, La Mata. Hier zijn prachtige, lange zandstranden te vinden en een mooie boulevard, waarover je gezellig kunt wandelen. Hier vind u de rust en de ruimte om heerlijk de winter door te brengen.

U kunt bij Spanjehuizenmarkt overwinteren van November tot Maart.
In deze periode gelden er speciale prijzen voor het huren van een accommodatie. Deze prijzen gelden bij een verblijf van 2 maanden of langer. U betaald dan niet per week maar per maand. Deze prijzen gelden per woning en zijn exclusief de energiekosten..

Overwinteren aan de Costa Blanca in Spanje, u moet het gewoon een keer doen…..

Voor de jongere onder ons is er ook genoeg te beleven, we hebben hieronder een aantal activiteiten die zeker de moeite waard zijn.

Palmen tuinen Elche,  Guadelest, bergdorpje aan groot stuwmeer, Calpe, de rots voor Benidorm, Altea, Alicante, Jeepsafaris, Terra Mitica, Terra Natura, Mundo Mar, Aqua Landia, Las fuentes de Algar.

Overzicht aanbod