Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Semana Santa is de heilige week voor Pasen. In Spanje noemt men het ook wel Goede week. In veel Spaanse gemeentes zijn er tijdens deze week processies. Een week met wierook, rinkelende bellen, vaak melancholische muziek en veel passie. Semana Santa zal een diepe indruk achterlaten wanneer je het zelf een keer hebt meegemaakt.

Voor vele onder ons is Pasen; Paaseieren zoeken, een ontbijtje in uw vakantiehuis of lekker van het zonnetje genieten op het strand. Tijdens de paasvakantie kunt u er prima tussenuit met familie of vrienden.

De natuur staat in bloei en het zonnetje heeft een aangename temperatuur. Reden genoeg om er eens lekker op uit te gaan in maart of april! Maak een tocht langs de pittoreske Spaanse dorpjes, ga een middagje winkelen in Alicante of kom tot rust bij uw comfortabele accommodatie. En een vakantie aan de Costa Blanca hoeft niet duur te zijn. Kijk hier om de ticketprijzen te vergelijken en kies uit ons totale aanbod een accommodatie die bij u past.

Het paasweekend valt in het weekend van 20 april 2019. Reserveer nu alvast uw welverdiende rust bij spanjehuizenmarkt. Dat wordt paaseieren zoeken op het strand aan de Costa Blanca.

fb-pasen

Overzicht aanbod