Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Nieuws
23 april 2021

Meivakantie

De mei vakantie staat voor de deur. Misschien nog te vroeg om naar Spanje te reizen maar zeker een leuke periode om plannen te maken voor de zomervakantie.

En zoals het er nu naar uitziet lijkt het erop dat we medio mei langzaam aan weer kunnen gaan reizen. Hoe en in welke vorm zal waarschijnlijk duidelijk worden op de eerst volgende persconferentie. Of u nu heerlijk wilt genieten van de rust, ruimte en de terrassen of u wilt uw verblijf combineren met het bezichtigen van woningen aan de Costa Del Sol of Costa Blanca, ik adviseer u hier graag bij.

Vul geheel vrijblijvend het zoekformulier in en u krijgt een selectie uit ons aanbod toegestuurd welke aan uw wensen zouden kunnen voldoen. Op die manier krijgt u inzicht in de mogelijkheden voor een vakantiewoning aan een van de Costa´s.

Uw huis verkopen?

U gaat uw vakantiehuis liever verkopen? Spanjehuizenmarkt neemt graag uw woning in de verkoop! De Spaanse makelaardij werkt anders dan in Nederland en België. Uiteraard vertellen we u graag hoe we ook u kunnen helpen uw huis te verkopen. Zie hier hoe we u verder kunnen helpen.