Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Aan de Costa Blanca zijn er diverse Attracties te beleven ook in de omgeving Torrevieja en Benidorm

 

excursies-glijbaan

Aquaparken

Houdt u van water? Dan is dit waarschijnlijk iets voor u!

Gigantische glijbanen, wildwaterbaan, raften, etc. Terwijl u heerlijk van een drankje geniet hebben uw kinderen het grootste plezier met al die glijbanen. Er zijn in de nabijheid maar liefst drie grote aquaparken te vinden. Houdt u er wel rekening mee, dat deze parken niet het gehele jaar open zijn. In ieder geval kunt u hier terecht van half juni tot half september, maar er zijn ook parken met een langere openings periode.

excursies-safari

Rio Safari

Het Rio safaripark is een klein opgezet dierentuin in Elche met een krokodillen farm. U kunt hier met een treintje doorheen rijden.
Wilt u naar een grotere dierentuin, dan moet u zeker een kijkje nemen in safaripark Aitana. Hier is een groot gebied afgezet in de bergen. U kunt hier met de auto doorheen rijden. Als u wilt kunt u zelfs even uitstappen om de olifanten te aaien die ergens iets staan te drinken. de tijgers en leeuwen zitten achter de hekken maar de rest loopt gewoon vrij rond.

http://riosafari.com/en/

excursies-kermis

Kermis Torrevieja

Aan de boulevard in Torrevieja, een grote en toeristische kustplaats, vindt u elke dag vanaf een uur of drie een avond markt waar u souvenirs kan kopen. in het seizoen kan het hier gezellig druk zijn, mede door de grote kermis net naast de boulevard. Deze is dagelijks te bezoeken en wordt vanaf negen uur pad echt gezellig. Ook de kinderen lopen tot in de late uurtjes rond met al hun trofeeën, die ze die avond gewonnen hebben. Toch is er ook vertier voor de volwassenen want voor de echte waaghalzen zijn er diverse grote attracties.

excursies-mundomar

Mundomar

Bij de badplaats Benidorm ligt dit schitterende park met zijn dolfijnen, zeeleeuwen, pinguïns en vele andere dieren. Er zijn natuurlijk ook diverse shows, zoals bijvoorbeeld een dolfijnenshow.Het park ligt op een berghelling dus heeft u ook nog een schitterend uitzicht.
het park is zeker de moeite waard om naar toe te gaan.

excursie-terra

Terra Mitica

Terra Mítica zal het eerste thema park zijn dat meer dan 70% van de vakantiegangers zal ontvangen van de toeristenmarkt.

Terra Mítica is verdeelt in vijf verschillende sectoren waarin de bezoeker zich uitstekend zal vermaken en op een avontuurlijke manier de antieke culturen van de Middellandse Zee zal ontdekken: Egypte, de droombazaar. Een wandeling langs de antieke haven van Alexandrië, waar men in de piramide de geheimen van de goden kan bezichtigen. Kreta, met het beroemde Labyrint van de Minotaurus. Rome, de grens tussen beide culturen. De brug van Meride, de militaire atmosfeer, de palissade, en op het hoogste gedeelte van het park is een houten Russische brug aangelegd.

Het park bevat o.a. diverse waterattracties, indrukwekkende mechanische vervoermiddelen waarmee men een rondrit maakt door het park. En voor de kinderen zijn er kleinere imitaties van de diverse attracties.