Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Veel mensen proberen tijdens hun vakantie rekening te houden met de natuur. Ze willen niet dat het landschap aangetast word door de aanwezigheid van de vele toeristen. De vakantieganger wil rekening houden met het reizen, verblijf en het doen en laten in de vakantie. Als er aan deze drie punten gedacht wordt, kunnen we onze vakantie ”groener” maken.

eco-vakanties-spanje-huren-1

Qua reizen naar de Costa Blanca hebben we natuurlijk maar twee opties: vliegen of met de auto. Wat voor de één een pluspunt is, kan voor de ander een minpunt zijn, daar kunnen wij van Spanjehuizenmarkt niets aan veranderen. Met betrekking tot het verblijf heeft u bij Spanjehuizenmarkt een ruim aanbod. Zeker is in ieder geval dat het huren van een vakantiewoning veel energiebesparender en milieuvriendelijker is dan het gebruik maken van een hotelkamer. Bij een vakantiewoning die u huurt kunt u zelf de controle hebben over de verlichting, verwarming en airconditioning.

Dan houden we natuurlijk het derde punt, het doen en laten, nog over. Nou dat kunt u zelf wel invullen. Afval recyclen, water verbruik, de was doen etc. etc., daar heeft u als eco toerist geen tips voor nodig van ons. En om het plaatje compleet te maken, komt daar nog bij dat vele stranden aan de Costa Blanca “de blauwe vlag” hebben. Milieu bewuster kunt u niet op vakantie gaan.

Een mooie natuurwandeling maken langs het ongerepte strand van Guardamar of la Mata, de bergen of het binnenland zijn één van de vele “groene” uitstapjes die u kunt maken.

ecovakantie-spanje-huren-2

Spanjehuizenmarkt heeft een aantal prachtige vakantiehuizen te huur midden in de natuur. Maak een keuze uit ons aanbod waarvan er o.a. zeker zeer geschikt zijn voor natuur liefhebbers. Er is toch niets beters dan onder het genot van een lekker drankje, in je eigen vakantiehuis i.p.v. een hotelkamer, van een schitterende zonsondergang te genieten.