Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

De gezondheid in Spanje is 1 van de beste. Door de Wereldgezondheidsorganisatie Unesco wordt bevestigd dat de aanwezigheid van de zoutmeren in de streek van Torrevieja aan de zuidelijke Costa Blanca, de meest gezondste en heilzame streek van Europa is.

Vakantie aan de zoutmeren van Santa Pola, La Mata, Torrevieja en San Miguel de Las Salinas maakt de zuidelijke Costa Blanca bijzonder heilzaam en genezend voor hen die lijden aan huidziekten zoals psoriasis, diverse spierziekten, hartklachten en vaatziekten, ademhalingsproblemen of een te hoge bloeddruk.

Last van reuma?

Dat het Spaanse leefklimaat gezonder is dan in de noordelijke Europese landen is inmiddels bewezen. Het vochtige klimaat zijn met name de boosdoeners voor de reuma patiënten.

gezondheid-1 ziekenhuis-torrevieja

Kuuroorden en zoutmeren

Er zijn kuuroorden, aan de zoutmeren gelegen, speciaal voor reumapatiënten, waar deskundige begeleiding aanwezig is. Er zijn gevallen dat de huisarts een verwijsbrief geeft voor Kuuroord Bad Bramstedt. Misschien is het te overwegen eerst een vakantiewoning te huren bij ons in deze omgeving en zelf te ervaren wat het klimaat met u doet.