Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Een naaktstrand, ook wel naturisme strand genoemd. Is een strand of gedeelte daarvan waar zonder kleding mag worden gezond en gezwommen. Hier kunt u naakt genieten van de zon op het strand aan de Costa Blanca. Het tegenovergestelde daarvan is een textiel strand.

De meeste van deze stranden in Nederland zijn officieel en worden met borden aangegeven. In Spanje is dat niet zo. Naaktstranden worden nog een beetje verborgen gehouden maar zijn niet onvindbaar. Vandaar dat wij het u via deze informatie iets gemakkelijker willen maken.

naturisme-costablanca-spanje-huren

Ongeacht waar je vandaan komt en hoe je er uit ziet, respect hebben voor elkaar, daar gaat het om. Rustig en ongestoord genieten van vrijheid. Op je lijf geen natte kleding of zand in je badgoed en streep loos bruin worden. Dat zijn toch de steek woorden waarom mensen naar het naaktstrand willen gaan.
We hebben een klein lijstje gemaakt van naaktstranden aan de Costa Blanca zuid:

  • Guardamar: Playa de los Tusales en Els Vivers
  • Torrevieja: Playa de la mosca
  • La Marina: Playa de los Robellos

Houdt u er alleen wel rekening mee dat er op de meeste strandjes geen faciliteiten zijn zoals een restaurantje of toilet.

Voor meer informatie, meer adressen of een routebeschrijving naar het strand kunt u ons altijd mailen: info@spanjehuizenmarkt.com.

Via deze link vind u ook informatie terug over alle naturistenstranden in de rest van Spanje.