Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Ook aan de Costa Blanca zijn er talloze sportieve activiteiten te ontdekken we zullen er enkele benoemen

Golfen
De golf liefhebber komt juist in deze streek volop aan zijn trekken. In een cirkel van ca. twintig kilometer zijn vijf prachtige golfbanen gesitueerd en wanneer dat nog niet genoeg is kan er tevens in de buurt van Alicante volop gegolfd worden. Meer landinwaarts, in de buurt van Murcia, bevind zich o.a. Mosa Trajectum, de 18-holes baan waaraan Johan Cruyff zijn naam heeft verbonden.

golfen1

Karten
Aan de Costa Blanca zijn een heleboel kart banen te vinden. Door het lekkere klimaat kunt u hier het hele jaar uw race kunsten vertonen. Ook aan de allerkleinste onder ons is gedacht. Er zijn speciale kinder karts met minder power en er zijn duo – karts waar u samen met u ( klein )kind in kunt zitten. Sommige banen hebben zelfs een aparte baan waar de kinderen kunnen rijden op een quad of een crossmotor.

karten

Dit is kleine samenvatting van wat er voor de sportieveling onder ons allemaal te doen is, buiten natuurlijk het tennissen, fitnessen, zwemmen etc. om. Zoals u ziet zijn er tal van mogelijkheden.

Watersporten
Als liefhebber van watersporten bent u aan de Costa Blanca aan het goede adres. Er zijn diverse mogelijkheden zoals: jetskiën, surfen, duiken, zeilen, waterskiën, parasailing en in Santa Pola is een school waar u kunt leren kitesurfen. In de buurt van het eiland Tarbaca wordt veel gedoken. Hier kan men genieten van het schitterende onderwaterleven van de Middellandse zee.

watersport

Wandelen & Fietsen
De Costa Blanca staat bekend om zijn prachtige stranden maar wandel en fietsliefhebbers kunnen hier ook fantastische routes maken. Juist a/d zuidkant van de Costa Blanca is de kust vlak en dat maakt het zeer geschikt om te fietsen. Op internet staan een heleboel leuke wandel en fiets routes en wij van Spanjehuizenmarktkunnen u helpen om een fiets te huren.

wandelen-spanje-huren

Mocht u graag uitgebreidere informatie willen over éénvan de mogelijkheden, schroom dan niet om ons te mailen op info@spanjehuizenmarkt.com of bel naar 088-3962604 Wij spreken gewoon Nederlands.