Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

De Costa Cálida ( Spaans voor warme kust ) ligt ten Noorden van de Costa de Almeria en ten zuiden van de Costa Blanca in de provincie Murcia. Cartagena, wat tevens ook een van de belangrijkste havens van het land heeft, is de belangrijkste stad in deze provincie.

Costa Cálida

De zee bij Mar Manor is niet dieper dan 7 meter en heeft daardoor in de zomer de heerlijke warme temperatuur van 30 graden. Rondom de Mar Menor liggen diverse modderbaden en de meeste  zandstranden zijn er bekroond met de “blauwe vlag”.

Voor een tweede huis aan de Costa Cálida bent u bij Spanjehuizenmarkt ook aan het goede adres. Aan de mooie kust van de Costa Calida hebben wij diverse nieuwbouw projecten.

Bekende plaatsjes:
Cartagena, Los Alcázares, San Pedro
del Pinatar, Cabo de Palos, Mazarrón, Santiago de la Ribera en Águilas.

spanje-kopen-costa_calida

De kust van Murcia is 250 km lang, met smalle stranden, rotsen en kliffen. Ontdek deze schitterende Costa met steile rotsen, lange zandstranden en de mooie baaitjes.

In het algemeen is de de Costa Cálida zeer ruig en nog niet overspoeld door het toerisme.

Een smalle landstrook, La manga, sluit de Mar Menor Laguna, op enkele openingen na, af van de Middellandse zee. Deze landstrook is 21 km lang en verschild in breedte van 100 tot 1200 meter.

Golfbanen:

  • La manga Club,
  • Mar menor Golf resort
  • Roda Golf.

Costa Calida Spanjehuizenmarkt

Luchthavens:

  • Murcia / San Javier
  • Alicante