Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

U heeft belangstelling voor een tweede woning en wilt graag informatie verzamelen. Beurzen brengen vraag en aanbod bij elkaar. De Second Home Beurs is daarom een goede aangelegenheid om gesprekken te voeren op ‘neutraal’ terrein met diverse makelaars uit diverse landen. Alle zintuigen worden aangesproken door het horen, zien, voelen, ruiken en proeven van het land naar keuze.

Second Home Beurs 2020

Ook wij staan u graag te woord op de stand. Wij beantwoorden uw vragen en kunnen laten zien wat de Costa Blanca, Costa Calida en de Costa Del Sol te bieden hebben. Dus droomt u ook weg bij het idee van vakantie, overwinteren of een tweede huis in de Spaanse zon? Investeren in uw geluk? Of behoefte aan advies? Wij staan u graag persoonlijk te woord op de Second Home Beurs in Gent, Maastricht of Utrecht.

Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar het formulier in te vullen en de beurs van u keuze aan te geven.

Second Home Beurs geannuleerd!
Helaas zijn de edities van de Second Home Beurs geannuleerd. Zowel in Gent als in Utrecht. Wij verwelkomen je graag 23 – 24 januari 2021 in het Mecc Maastricht of 19 – 21 maart 2021 in de Jaarbeurs Utrecht. Mits deze uiteraard doorgaan.

Kantoor Leusden
Om u toch persoonlijk van dienst te kunnen zijn in deze tijden, opende onze partner CasaLasDunas een nieuw kantoor/expositieruimte in Leusden, bij Amersfoort, waar wij u uiteraard op afspraak graag ontvangen en u van alle informatie kunnen voorzien. Zo kunt u zich alvast voorbereiden en ons leren kennen voordat u Spanje komt bezoeken!

SECOND HOME BEURS – Jaarbeurs Utrecht – 13, 14, 15 Maart BELANGRIJK: AFGELAST!

Second Home Beurs – Antwerp Expo – 16, 17 Mei

Second Home Beurs – Jaarbeurs Utrecht – 2, 3, 4 Oktober BELANGRIJK: AFGELAST!

Second Home Beurs – Flanders Expo Gent – 10, 11 Oktober BELANGRIJK: AFGELAST!