Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

U heeft belangstelling voor een tweede woning en wilt graag informatie verzamelen. Beurzen brengen vraag en aanbod bij elkaar. De Second Home Beurs is daarom een goede aangelegenheid om gesprekken te voeren op ‘neutraal’ terrein met diverse makelaars uit diverse landen. Alle zintuigen worden aangesproken door het horen, zien, voelen, ruiken en proeven van het land naar keuze.

Second Home Beurs 2020

Ook wij staan u graag te woord op de onze stand. Wij beantwoorden uw vragen en kunnen laten zien wat de Costa Blanca, Costa Calida en de Costa Del Sol te bieden hebben. Dus droomt u ook weg bij het idee van vakantie, overwinteren of een tweede huis in de Spaanse zon? Investeren in uw geluk? Of behoefte aan advies? Wij staan u graag persoonlijk te woord op de Second Home Beurs in Gent, Maastricht of Utrecht.

Via ons kunt u gratis entree kaarten ontvangen. U hoeft ons alleen maar het formulier in te vullen en de beurs van u keuze aan te geven.

Op dit moment weten we nog niet op welke beurs wij aanwezig zullen zijn. zodra dat bekend is kunt u via deze pagina de gratis entreekaarten aanvragen.

SECOND HOME BEURS – Flanders Expo Gent – 7, 8, 9 Feb

SECOND HOME BEURS – Jaarbeurs Utrecht – 13, 14, 15 Maart

Vraag hier uw gratis kaarten aan


Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod