Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Nieuws
20 oktober 2017

Transavia gaat het aantal vluchten in 2018 tussen Alicante en Amsterdam uitbreiden naar 18 per week

Goed nieuws voor alle Nederlanders die naar de Costa Blanca vliegen of vice versa van de Costa Blanca naar Nederland reizen. Transavia gaat het aantal wekelijkse vluchten uitbreiden van de huidige 17 naar de toekomstige 18. Daarnaast komen er nieuwe routes bij naar o.a. Eindhoven en Sevilla en wordt het vliegveld van Almería verbonden met Rotterdam. De nieuwe vluchten gaan van start op 25 maart 2018 en duren voorlopig tot 27 oktober dat jaar

Transavia gaat twee nieuwe routes beginnen van/naar het vliegveld van Alicante, te weten naar de zuid Spaanse stad Sevilla welke drie keer per week op de dinsdag, donderdag en zondag zal worden aangevlogen. Op diezelfde dagen komt er ook een verbinding tussen Alicante en het vliegveld van Eindhoven.

Daarnaast zal de huidige route tussen Alicante en Amsterdam uitgebreid gaan worden van de huidige 17 naar de toekomstige 18 vluchten, een meer dus. Ook in Barcelona zullen er meer verbindingen komen naar Amsterdam met een totaal van 17 en 13 vanaf/naar het vliegveld van Girona aan de Costa Brava, vier meer dan dit jaar. Ook het vliegveld Reus aan de Costa Dorada zal weer met Transavia te bevliegen zijn in 2018 met 2 wekelijkse vluchten, hetzelfde aantal als dit jaar.

Vanaf 4 april 2018 zal er ook een verbinding komen tussen het vliegveld van Rotterdam en Almería met 4 vluchten per week op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Deze verbinding komt bovenop de route tussen Amsterdam en Almeria die al operatief is.

Voor diegene die in Spanje wonen en naar Parijs willen vliegen en dat graag met Transavia doen is dat binnenkort vaker mogelijk met 24 keer per week vanaf Madrid, 12 keer vanaf Málaga en 18 keer vanaf Sevilla.

Op dit moment vliegt Transavia naar/vanaf 17 Spaanse vliegvelden waarbij er in 2018 wekelijks 335 vluchten zullen zijn waarbij de Nederlandse vliegvelden Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Groningen worden aangevlogen.