Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Nieuws
27 oktober 2017

Waterpark Robin Hood

Tussen Benidorm en Alfas del Pi komt een pretpark dat is geïnspireerd op de legende van Robin Hood. Rond een waterpark komt een middeleeuws lodge resort met spektakels overdag en ‘s avonds.

De oppervlakte van het terrein beslaat in totaal 100.000 vierkante meter. Het attractiepark is mogelijk door een fusie tussen het al bestaande complex Magic Aqua Excalibur met middeleeuwse sfeer en het sportcentrum La Marina, dat is aangekocht door de hotelketen.

Het sportcomplex bevat zes tennisbanen, drie padelbanen, twee frontónbamen, een semi-olympisch zwembad en een groot sportcomplex waar allerlei andere sporten beoefend kunnen worden.

De optredens die overdag en in de avond plaats zullen vinden zijn allemaal gebaseerd op de middeleeuwse volksheld uit een reeks oude balladen en legenden. Volgens de verhalen zou hij stelen van de rijken en zijn buit vervolgens verdelen onder de armen, samen met een groep vrijbuiters, genaamd de Vrolijke Volgelingen.

Verder komen er op het complex een Spa, jacuzzi’s, sauna’s, hydromassage, Turkse baden en het waterpark met allerlei glijbanen en een golfslagbad. Er zijn voorts nog veel groenzones en zones waar op een duizendtal zonnebedden van de zon genoten kan worden.