Spanje Huizen Markt
× Sluiten

Kopen in Spanje

Alles over kopen in Spanje

Een huis kopen in Spanje? Spanjehuizenmarkt, beschikt aan de gehele Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa del Sol over een zeer uitgebreid en wisselend aanbod. Door ons zoekformulier in te vullen kunnen wij u recent aanbod tonen en u vrijblijvend op de hoogte houden van de ontwikkelingen en aanbod van vastgoed aan de Zuid Oost kust van Spanje.

Huis kopen in Spanje…

Het proces om een huis in Spanje te kopen is anders dan in Nederland en België. Daarom selecteren wij de woningen zorgvuldig en begeleiden wij u van A tot Z om u goed en veilig door het hele proces heen te helpen. Vanaf het moment dat u op onze site aan het kijken bent en informatie aan wilt vragen tot ver na de aankoop met bijvoorbeeld de verzekeringen, aansluiten gas, water en licht of gewoon als u even hulp nodig heeft.

Het aanbod van woningen aan de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa del Sol is erg uitgebreid en zeer gevarieerd. We kennen het land, de verschillende regio´s, de cultuur en de lokale wetten en gebruiken en delen onze kennis dan ook graag met u. Zuid oost Spanje is door zijn milde klimaat en goede bereikbaarheid een zeer gewild gebied.

De tijd om nu een huis te kopen blijkt goed te zijn. Er zijn diverse interessante investeringsmogelijkheden. Het is aan te raden uw woning te verhuren als u er zelf geen gebruik van maakt om zodoende uw woning kostendekkend in bezit te kunnen hebben. Dit alles heeft uiteraard te maken met de juiste locatie en de omringende voorzieningen. Een huis kopen in Spanje is voor vele een droom. Laat u informeren wat de mogelijkheden zijn en laat door Spanjehuizenmarkt uw droom uit komen.

Huis Kopen In Spanje, Wat Nu?

U wilt een Huis kopen Spanje? Wel of niet met een makelaar in zee? Er komt heel wat bij kijken als u een huis wilt gaan kopen. Laat staan als u dat in het buitenland wilt gaan doen en de wetgeving van het land niet kent. Voor veel mensen is het dan ook vaak onduidelijk hoe de aankoop van een woning in het buitenland gaat. Zo ook natuurlijk in Spanje. Spanjehuizenmarkt werkt nauw samen met alle promotoren aan de Costa´s die aan de wettelijke voorschriften voldoen.

De toegevoegde waarde van een Nederlandstalige makelaar in Spanje!

Makelaars in Spanje werken anders dan in Nederland. Hoewel de makelaar de belangen behartigt van beide partijen, ligt het accent op die van de aankopende partij. In eigen land is het bekend dat de makelaar uw partner is en u aan de hand meeneemt bij het gehele aankoopproces. In Spanje bestaat de mogelijkheid dat men zonder makelaar een woning gaat aankopen, dit brengt echter wel risico’s met zich mee. De aankoop van een woning vergt een serieus onderzoek, naar legaliteit, nalatenschap, eigendomsbewijzen en schulden.

Bent u thuis met de wetgeving van het bouwproces? Wat weet u van de bouwer zelf? Is hij solvabel? Komt de promotor zijn afspraken wel na? is uw geld veilig? Spreekt u de taal? Wat mag u verwachten als het niet goed verloopt? De rol van de makelaar in Spanje is groter en nog belangrijker dan in uw eigen land, daar bent u immers thuis en weet u de weg. Neem daarom een Nederlandstalige makelaar in de arm en gebruik zijn expertise. Wij spreken de taal en weten de weg aan de Costa´s. De makelaar is klant- en servicegericht, elke klant kan namelijk een nieuwe klant brengen. De courtage van de makelaar is meegenomen in de verkoopprijzen, bespaar nooit op zekerheid!

Een huis in Spanje kopen? Hoe, wat, waar en wanneer? Hoe werken wij? Dit zijn de vragen die op u afkomen en waar we u graag mee willen helpen.

Wij hebben een digitale brochure welke wij vrijblijvend kunnen toesturen.

Hierin komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Wie zijn wij?
 • Een huis kopen in Spanje
 • Nederlandstalige makelaar
 • Stappenplan
 • De hypotheek
 • Beleggen
 • Oprichten Spaanse BV
 • Financiële expert
 • Belasting in Spanje
 • Verblijfsvergunning
 • Erfrecht
 • Gezondheidszorg
 • Energielabel
Moderne Villa

In de groene kuststreek van de Noord Costa Blanca en vlak bij de witte stranden van de Zuid Costa Blanca bieden wij een aantal prachtig gelegen grondstukken aan voor de bouw van een volledig gepersonaliseerde moderne villa.

Of u nu op zoek bent naar een romantisch plekje in de bergen met panoramische uitzicht op zee of juist de voorkeur geeft aan een vlak grondstuk op loopafstand van het strand en alle voorzieningen, het kan allemaal! Zowel in de Noordelijke als in de Zuidelijke streek van de Costa Blanca en Costa Calida zijn een groot aantal bouwpercelen ( kavels ) beschikbaar voor het bouwen van uw droom villa.

Zelfbouwmarkt aan de Costa Blanca,
 • nspiratie
 • Kavelaanbod
 • Duurzaamheid

Wilt u meer weten over zelfbouw aan de Costa Blanca en het kavelaanbod. Bij Spanjehuizenmarkt kunt u inspiratie opdoen en tips ontvangen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden over zelfbouw, erfrecht, duurzaam bouwen en financiering.

Brochure op aanvraag

Wilt u een brochure over een van deze moderne villa’s stuur dan een email en we sturen u vrijblijvend de informatie.

Nieuwbouw aan de Spaanse kust

Spanjehuizenmarkt heeft een ruime keuze van nieuwbouw woningen aan de gehele Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa Del Sol. Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat alle nieuwbouw bij Spanjehuizenmarkt beschikbaar is. De Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa Del Sol zijn een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Europa. Dankzij de prachtige landschappen, de infrastructuur, de mooie steden en de vriendelijke bevolking bezoeken veel toeristen deze omgeving. Het klimaat aan de Costa Blanca is een van de gezondste van Europa. Niet zo gek natuurlijk dat er veel overwinteraars zijn en er steeds meer mensen dromen om een tweede huis aan een van deze Costa´s te bouwen.

Spanjehuizenmarkt beschikt over sleutel klare nieuwbouw woningen en nieuw te bouwen luxe villa’s die naar eigen wens zijn te ontwikkelen op percelen aan de Noord en Zuid Costa Blanca. Maar natuurlijk ook aan de Costa Cálida & de Costa Del Sol hebben wij een ruim aanbod.

Onder Nederlandse begeleiding bespreken wij het gehele juridische en bouwkundige proces.

Er is voldoende aanbod van grondstukken waarop uw droomhuis gebouwd kan worden.

Of uw nieuwbouw vakantiewoning aan de Middellandse zee of liever landinwaarts gebouwd gaat worden, maakt Spanjehuizenmarkt niet uit. U bouwt uw droomhuis en dat is belangrijk.

Nieuw te bouwen op een grondstuk heeft ook vele voordelen:
 • U bepaald uw eigen stijl & materialen
 • U bepaald zelf de indeling
 • U bepaald zelf de afwerking
 • Incl. 10 jaar bouwgarantie
 • Volgens de laatste ecologische voorschriften.
Nieuwbouwprojecten

Heeft u ergens een nieuwbouwproject zien staan en u vind hem niet terug op onze site? Verschillende makelaars gebruiken diverse foto´s zodat het niet altijd herkenbaar is. Ook zien wij vaak prijsverschillen. Stuur ons dan de link van de betreffende woning. Wij gaan dan voor u kijken welke woningen dat zijn zodat wij u evengoed van dienst kunnen zijn.

Spanjehuizenmarkt, Steengoed in vastgoed

Wat is er mooier dan geld verdienen en vakantie vieren met je tweede woning in Spanje. De Nederlandse economie draait weer op volle toeren, we zoeken nu naar goede beleggingen of investeringen zonder risico en verplichtingen.

Wij van Spanjehuizenmarkt verhuren en verkopen zowel nieuwbouw als bestaande woningen aan de gehele Costa Blanca, Costa Cálida en Costa del Sol. Wij bemiddelen bij verstrekken van Hypotheken via Spaanse banken, de rente is laag zodat u met geld van de bank kunt gaan investeren in “Stenen” in een land waar nog ruimte is om te leven en over het gezondste klimaat van Europa beschikt.

Laat u zich geheel vrijblijvend informeren of kom proefdraaien door een van onze vakantiewoningen te boeken, zodat u zelf kan ervaren hoe wij werken! Wie weet wordt u ook trotse eigenaar van een eigen stekje aan de Spaanse Costa.

Contact