Spanje Huizen Markt
× Sluiten


Nieuwbouw kopen aan de Costa Blanca, Costa del of Costa Calida,

Wanneer we ervoor kiezen om met een ontwikkelaar samen te werken, zijn we geïnteresseerd in langetermijndenken in zowel kwaliteit als economisch. Naast een hoge bouwkwaliteit is het belangrijk dat tuinen en zwembaden goed worden onderhouden en dat winkels, restaurants, cafés en dergelijke dichtbij zijn.

Wij zijn ter plaatse
Nieuwbouw kan enige tijd in beslag nemen en wij staan u tijdens het gehele aankoopproces bij. U krijgt van ons hulp bij het doornemen van alle aankoopdocumenten en wij zorgen ervoor dat u een veilige en goede deal sluit. Tijdens het bouwproces zijn wij aanwezig en betrokken en houden u voortdurend op de hoogte. Indien u dit wenst zijn wij uiteraard aanwezig bij de eindinspectie. Als het tijd is om te verhuizen, is Spanjehuizenmarkt er nog steeds als klankbord. Aarzel niet om contact op te nemen, zelfs na de deal.

Vaste prijs en toch keuzevrijheid
De voordelen van nieuwbouw zijn talrijk: u koopt tegen een vaste prijs en hoeft geen tijd en geld te besteden aan renovatie. Als u nieuwbouw koopt, zit er een origineel ontwerp in de basis. Je kiest dan zelf of je gratis opties wilt maken of geld wilt uitgeven aan je eigen unieke oplossingen. Meestal geldt dit voor de keuze van bijvoorbeeld kastdeuren, binnendeuren, tegels en tegels, maar bij sommige projecten kun je ook delen van de plattegrond aanpassen.

Als u zelf uw keuze wilt maken, is het belangrijk om op tijd weg te zijn. Geen ene nieuwbouw is hetzelfde en het is belangrijk om uw specifieke project in de gaten te houden. Wie geïnteresseerd is in interieurdesign kan er voor kiezen om de meubelen zelf in te richten, en dan hebben wij mooie samenwerkingen met diverse bedrijven die gunstige pakketten aanbieden.

Betalingsvoorwaarden
Normaal gesproken betaalt u tijdens de bouw gefaseerd. De ontwikkelaar geeft u bankgaranties voor alle bedragen die u betaald heeft totdat de woning gereed is.

Contact