Spanje Huizen Markt
× Sluiten

Over SHM Wat Spanjehuizenmarkt u te bieden heeft

Op deze pagina zetten wij de voordelen van wat Spanjehuizenmarkt u te bieden heeft uiteen.

De vele extra’s van Spanjehuizenmarkt :
 • Persoonlijke service
 • Welkomst pakketje
 • Uw accommodatie
 • Faciliteiten
 • Boodschappen service
 • Autoverhuur
 • Internet
 • Brochures
Persoonlijke service

Persoonlijke service staat bij spanjehuizenmarkt boven op het lijstje. Niets is zo vervelend als u alleen uw accommodatie moet zoeken of als er calamiteiten zijn u niet weet waar u naar toe moet. Wij staan dag en nacht persoonlijk voor u klaar. Dat moet toch een gerust gevoel geven.

Welkomst pakketje

Ten alle tijden krijgt u bij aankomst van Spanjehuizenmarkt een persoonlijk warm welkom en een klein welkomst pakket bestaan de uit een flesje wijn en wat drinken in de koelkast, in uw accommodatie. Gratis, gewoon om u welkom te heten.

Uw accommodatie

Al onze accommodaties zijn voorzien van een comfortabele complete inrichting. Een geheel ingerichte keuken, een badkamer met douche en / of bad en *opgemaakte bedden bij aankomst. Veel van onze accommodaties hebben zelfs een eigen of gezamenlijk zwembad.

Dus bij Spanjehuizenmarkt
 • Geen huur voor bedlinnen.
 • Geen huur voor handdoeken pakket.
 • Geen huur voor keukendoeken pakket.
 • Geen extra geld voor *opgemaakte bedden. (* Hoeslaken en kussenslopen )
 • Geen extra geld voor canal digitaal + TV ( mits aanwezig in accommodatie )
 • Extra linnengoed aanwezig in woning.
 • Geen toeslagen bij feestdagen
Faciliteiten

Natuurlijk verschillen de faciliteiten per accommodatie en per plaats. De ene woning heeft een gezamenlijk zwembad en de ander een privé zwembad. Bij elke woning op onze site staat, als u op de foto klikt, meer informatie. Daar staan ook de faciliteiten die voor die woning en / of park gelden. U kunt natuurlijk ook uw wensen kenbaar maken bij de zoekfunctie op de homepage.

Boodschappen service

Het is bij ons mogelijk om uw eerste boodschappen te bestellen. Voor bijvoorbeeld als u een late vlucht heeft en de winkels niet meer open zijn. Deze staan dan bij aankomst in uw accommodatie voor u klaar. Deze boodschappen service kost € 15,- ( excl. het bedrag van de boodschappen) info@spanjehuizenmarkt.com

Internet

Bijna alle woningen hebben internet en dus Wi-Fi. Mocht deze niet aanwezig zijn kunnen wij ook voor een internet verbinding zorgen. De kosten zijn € 15,= per week.

Graag bij uw reservering kenbaar maken, zodat u de internet kaart bij het inchecken gelijk kunt ontvangen. Als er geen Wifi beschikbaar is in uw accomodatie wordt de internetverbinding gemaakt d.m.v. een dongel. Deze werkt alleen op labtops, niet met een Ipad of andere tablets. Reserveer via: info@spanjehuizenmarkt.com

Thuisblijvers

U gaat op vakantie, maar weten de thuisblijvers ook waar u naar toe gaat? Het is soms noodzakelijk dat, om wat voor reden dan ook, de thuisblijvers contact met u moeten zoeken.

Online aangifte doen

De Guardia Civil in Spanje heeft een virtueel kantoor geopend waar mensen online misdrijven kunnen aangeven.

Het virtuele kantoor is te bereiken via deze link en wordt ‘e-Denuncias’ genoemd. Belangrijk te weten is dat wie een misdrijf of strafbaar feit online meldt, voorrang krijgt boven wie dat fysiek bij een kantoor van de Guardia Civil doet. Het gaat om zaken als diefstal, geweld, verlies van documenten of schade die door derden werd toegebracht.

Wat het toch nog enigszins gecompliceerd maakt is dat je na je online aangifte je deze zelf alsnog binnen drie dagen dient te ratificeren bij een kantoor van de Guardia Civil. Bij het virtuele kantoor worden geen misdrijven geaccepteerd waar fysiek geweld aan te pas is gekomen en waar namen van daders genoemd kunnen worden. U kunt eventueel ook naar de site van de politie gaan. Op de homepage staat: “Oficina Virtual de Denuncias”. Als u op het beeld klikt, ziet u een lijst met instructies.

Contact