Spanje Huizen Markt
× Sluiten

Eigenaren

Mocht uw huis niet verhuurd zijn of u wilt juist niet verhuren en toch iemand hebben die uw huis in de gaten houdt?

Dan kunnen wij uw woning beheren en zorgt Spanjehuizenmarkt dat er een vast vertrouwd iemand minimaal 1 keer per maand uw woning komt bezoeken. Dat betekent dat we in overleg met u de kranen af en toe door laten lopen, even een raam open zetten en kijken of er geen calamiteiten zijn, zodat u niet voor plotselinge verrassingen komt te staan.

Wij onderhouden ook graag uw tuin en/of zwembad en zorgen eventueel voor schilder – en onderhoudswerkzaamheden. Dit alles op maat gesneden welke geheel past bij uw woning en wensen.

Natuurlijk kunt u uw vakantieverblijf ook door ons laten verhuren en / of verkopen. Kijk bij woning verhuren en woning verkopen voor meer informatie. U kunt voor meer informatie een mail sturen naar info@spanjehuizenmarkt.com of als u liever persoonlijk contact wilt kunt u bellen op. Tel. +31611501022

Woning Beheer / Verhuren

Beste eigenaren en verhuurders van vakantiewoningen, wilt u uw woning verhuren? Spanjehuizenmarkt beheert en verhuurt vakantiehuizen, vakantievillas en vakantieappartementen.

We begrijpen als geen ander dat uw bezit u dierbaar is en zullen dat dan ook met ons team zeer serieus nemen. We hebben jarenlange ervaring met het verhuren en beheren van vakantiehuizen. Wij zorgen ervoor dat uw en onze huurders een onvergetelijke vakantie hebben en beslist nog eens terug komen.

Spanjehuizenmarkt gaat dan ook altijd voor perfectie. Met andere woorden, we zoeken het evenwicht tussen het met zorg beheren van uw woning, het eigen gebruik van u als eigenaar en een optimaal rendement uit verhuurinkomsten. Uit ervaring kunnen wij u vertellen dat zonder professioneel beheer het verhuren van uw vakantiewoning bijna onmogelijk is. Wij weten dat er diverse calamiteiten kunnen optreden tijdens uw afwezigheid of tijdens het verblijf van een huurder.

 • Heeft een tweede huis aan de Costa Blanca?
 • Wilt u uw vakantiewoning met een gerust hart achterlaten?
 • Heeft u een verhuur licentie?
 • Heeft u geen beheer, verhuur en controle op uw vakantiewoning?

Laat het dan regelen door het team van Spanjehuizenmarkt.

Wat doen wij?
 • Wij regelen promotionele activiteiten op een aantal websites.
 • Wij maken de presentatie d.m.v. een omschrijving en foto’s van uw vakantiewoning.
 • Wij regelen de administratieve afwikkeling zoals een huurcontract en de huursom.
 • Wij zijn aanwezig bij aankomst en ontvangst van uw huurders.
 • Wij doen de boiler en airco aan of uit bij aankomst en vertrek huurders.
 • Wij zijn het eerste aanspreekpunt op locatie voor uw huurder.
 • Wij zijn er bij eventuele reparaties.
 • Wij legen uw postbus.
 • Wij doen de eindschoonmaak.
 • Wij kunnen indien gewenst door huurder, een airport service aanbieden.
 • Wij kunnen indien gewenst door huurder, bemiddelen in autoverhuur.


Wat vragen wij?
 • Wij vragen 20% tot 30% van de huursom.
 • Wij vragen € 85,- tot € 250,- eindschoonmaak door huurder betaald.
 • Wij vragen € 20,- per uur bij reparaties en calamiteiten.
 • Wij vragen bij airport service vanaf € 55,- per enkele rit van en naar Alicante Airport, afhankelijk van de afstand, door huurder betaald.

Verhuur en beheer van uw woning is een kwestie van vertrouwen. Dus ben u geïnteresseerd in het verhuren van uw tweede huis, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de diverse mogelijkheden om op een zorgeloze manier en in overeenstemming met uw wensen, inkomsten te genereren uit uw vakantievilla, vakantiehuis of vakantieappartement. 

Om uw woning te kunnen verhuren aan de Costa Blanca heeft men een verhuurvergunning ofwel verhuurlicentie nodig. Goed te weten is dat sommige vakantiehuizen hier niet voor in aanmerking komen en kunnen wij de woning ook niet verhuren voor u. Wij kunnen u hierin begeleiden. Spanjehuizenmarkt is niet verantwoordelijk voor de verhuur licentie, deze valt ten alle tijden onder de verantwoording van de eigenaar.

Met vriendelijke groet,
Team Spanjehuizenmarkt
info@spanjehuizenmarkt.com

Uw woning verkopen

U gaat uw vakantiehuis verkopen? Spanjehuizenmarkt neemt graag uw woning in de verkoop! De Spaanse makelaardij werkt anders dan in Nederland en België. Uiteraard vertellen we u graag hoe we ook u kunnen helpen uw huis te verkopen. Omdat wij zijn aangesloten bij alle belangrijke netwerk organisaties aan de Costa Blanca, Costa Calida en de Costa Del Sol kunnen wij veel voor u betekenen. Zowel op internet als bij collega makelaars ter plaatse.

Geheel gratis plaatsen wij uw woning op onze websites, diverse portals en adverteren wij in diverse dagbladen in Nederland, België en Spanje. Graag ontvangen wij enkele foto’s van de woning en de richtprijs die u ervoor wenst te ontvangen. Hiermee kunnen we kijken of wij de juiste partij zijn voor u om de woning in de verkoop te nemen.

 • No-cure-no-pay basis.
 • Wij hebben kennis van de Spaanse woningmarkt.
 • U als verkoper staat altijd voorop.
 • Groot aantal woningzoekers in eigen bestand.

Zodra wij de email met de belangrijkste gegevens en foto’s hebben ontvangen nemen wij direct contact met u op.

Hoe uw huis aanbieden

Bereid uw woning goed voor en haal het beste naar boven. Kijk niet naar uw persoonlijke voorkeur, maar naar wat uw huis te bieden heeft voor een zo groot mogelijke doelgroep. U wilt uw huis verkopen en niet uw eigen smaak. De pluspunten van de woning liggen op de eerste plaats zodat geïnteresseerden op een foto gelijk kunnen zien wat de mogelijkheden zijn en over willen gaan tot een bezichtiging.

Opruimen is goed maar maak het niet te kil. Probeer een prettige sfeer te creëren. Frisse lichte kleuren geven een open uitstraling.

Haal donkere gordijnen weg en zorg dat de lamellen op zijn voor de foto. Kies altijd voor een neurale sprei of een dekbed. Al deze kleine aanpassingen kunnen van grote invloed zijn op de ervaring van de kijker.

Voor meer informatie:
info@spanjehuizenmarkt.com
+31611501022

Verhuur en beheer van uw woning is een kwestie van een goede samenwerking

Dus bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw tweede huis, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de diverse mogelijkheden om op een zorgeloze manier en in overeenstemming met uw wensen, inkomsten te genereren uit uw vakantievilla, vakantiehuis of vakantie appartement.

Contact