Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Costa Del Sol is Spaans voor zonnekust en is een gedeelte aan de Spaanse Zuid Oost kust met een lengte van 300 km. De Costa Del Sol ligt in de streek Andalusië, bekend door het stierenvechten en tapas is een veel bezocht vakantie gebied, jaarlijks komen hier dan ook vele duizenden vakantiegangers genieten van het mooie weer en het strand.

De Costa del Sol doorkruist maar liefst 3 provincies, Málaga, Cádiz en Granada. De Costa del Sol biedt een mix van laagbouw, hoogbouw, witte villa’s en prachtige resorts. Zowel voor mensen die emigreren als voor mensen die een tweede woning zoeken heeft Spanjehuizenmarkt voldoende aanbod aan nieuwbouw projecten in het gebied. Een huis kopen aan de Costa del Sol biedt veel mogelijkheden.

Wat ooit een serie kleine visdorpen was heeft de regio zich ontwikkeld tot een toeristenbestemming. Hierdoor is een tweede woning kopen een goede investering als u deze ook gaat verhuren. Málaga is de belangrijkste stad aan de kust en vormt ook de scheiding tussen het toeristisch populaire westelijk deel met de badplaatsen Torremolinos, Fuengirola, Marbella, Mijas, Manilva en Estepona en het oostelijk deel met de plaatsen Torre del Mar, Vélez-Málaga, en Nerja.

Bekijk het nieuwe aanbod op onze site en wij sturen u graag de gewenste informatie door.

De Costa del Sol is lang in Moorse handen geweest wat u terugziet in de talloze kleine dorpjes in de streek. Maar Costa del Sol staat natuurlijk vooral bekend om de kilometerslange stranden en levendige badplaatsen met historische centra en een gezellige sfeer. De kust is vlak tot heuvelachtig en heeft een uitgestrekte kustlijn met lange stranden. Vanaf de stranden hebt u vaak een adembenemend uitzicht op de sneeuw bedekte toppen van de Sierra Nevada.