Spanje Huizen Markt
× Sluiten


Huis huren Campoamor

Bent u op zoek naar een leuk huis in Campoamor dat u graag wilt huren? 

SpanjeHuizenmarkt heeft een uitgebreid huuraanbod vakantiehuizen in Campoamor. U geniet hier van een heerlijke vakantie aan de Costa Blanca. Om een huis te huren in Campoamor neemt u eenvoudig een kijkje tussen ons huuraanbod.  

 

Huizen en appartementen in Campoamor 

Op onze website bieden wij diverse huizen en appartementen in Campoamor aan. In ons aanbod is onder andere een prachtig appartement te vinden dat gelegen is op de Campoamor golfbaan. Dit beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een ruimte woonkamer, een open keuken en een balkonterras zodat u ook nog van de heerlijke Spaanse avonden buiten bij uw vakantiewoning kunt genieten.  

 

Tijdens uw verblijf in dit appartement ontbreekt het u en uw gezelschap aan niets. Het is volledig ingericht en onder andere voorzien van een televisie, airconditioning en wifi. Daarnaast is er een gemeenschappelijk zwembad zodat u ook bij uw woning een heerlijke verfrissende duik kunt nemen.  

 

Vakantie in Campoamor 

In Campoamor ontbreekt het u aan niets. Verschillende supermarkten, bars, restaurants en geldautomaten zijn allemaal in het centrum te vinden. Daarnaast ligt het prachtige zandstrand op slechts enkele minuten van onze vakantiewoningen. Zo bent u snel bij de zee en geniet u optimaal van uw vakantie aan de Costa Blanca.  

 

Houdt u van winkelen? Het grote winkelcentrum La Zenia Boulevard beschikt ligt op slechts 6 kilometer afstand en beschikt over meer dan 150 winkels! Ook de heerlijke restaurants ontbreken hier niet! 

 

Huis huren in Campoamor bij SpanjeHuizenmarkt

Bij CasaLasDunas huurt u eenvoudig een huis in Campoamor. Bekijk hier ons aanbod en kies direct het perfecte vakantiehuis uit! U filtert de resultaten gemakkelijk. Hulp nodig? Neem contact met ons op. Ons team staat voor u klaar! 

Contact