Spanje Huizen Markt
× Sluiten


Huis huren Costa Blanca particulier

Wilt u een huis huren aan de Costa Blanca? Bij SpanjeHuizenmarkt vindt u een fantastisch aanbod met huurhuizen aan de Costa Blanca. De huizen die wij verhuren zijn eigendom van particulieren waarvoor wij alle zorgen uit handen nemen. Persoonlijke service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel voor zowel de verhuurder als de huurder. 

 

Particuliere verhuur Costa Blanca 

Het komt steeds vaker voor dat particulieren hun huizen verhuren zodat ook andere mensen gebruik kunnen maken van het woningaanbod aan de Costa 

Blanca. Aangezien veel particuliere huiseigenaren niet het hele jaar door gebruik maken van hun woning en soms zelfs meerdere woningen hebben is het voor u mogelijk om een huis te huren en heerlijk te komen overwinteren aan de Costa Blanca.  

 

Overwinteren aan de Costa Blanca 

Veel Nederlanders komen in de winter naar de Costa Blanca om de koude winter in Nederland te ontvluchten en heerlijk te genieten van de aangename Spaanse winter. In de wintermaanden is het aan de Costa Blanca aanzienlijk rustiger dan in de zomer, echter is er nog altijd van alles te beleven. Ideaal om voor een langere periode een huis te huren aan de Costa Blanca. CasaLasDunas heeft een mooi, divers en vooral betaalbaar huuraanbod. U kunt eenvoudig een selectie maken uit ons huuraanbod om zo uw droomhuis te boeken aan de Costa Blanca. 

Contact