Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Een strand vakantie is natuurlijk heerlijk. Lekker uitrusten, van het weer genieten en van de strakke blauwe lucht! Maar er ook eens even op uit gaan, kan de variatie van een geslaagde vakantie ten goede komen.

Excursies zoals een safari tocht in de bergen van de Hondon Vallei, een zeil trip naar het eiland Tabarca of een trip naar strandjes waar je per auto niet kan komen. Er zijn een heleboel mogelijkheden.
Aan de Costa Blanca is zoveel te beleven dat het zonde zou zijn als u op het strand bleef liggen en niets van de Spaanse cultuur op zou snuiven.

We hebben geprobeerd om een selectie te maken van de bekendste attracties, musea en bijvoorbeeld de verschillende soorten sport mogelijkheden zoals kite surfen, duiken en golfen.

spanje-huren-activiteiten-strand

Het is onmogelijk om het totale aanbod van de Costa Blanca hier te beschrijven en dat gaan we ook niet doen, want zelf ontdekken blijft toch een survival en het leukste aan uw voorbereiding voor uw vakantie. In elk hoofdstukje onder het hoofdstuk activiteiten doen wij een paar suggesties voor attracties, sportief, bezienswaardigheden etc. om toch al lekker in de vakantiesfeer te komen.
Heel veel plezier en tot snel,
Spanjehuizenmarkt