Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Dromen die echt werkelijkheid kunnen worden. Bekijk hier de prachtige Fincas & Villas in het binnenland van de Costa Blanca en Costa Calida.

Een finca betekent in het Spaans; een vrijstaande woning in de campo (het Spaanse platteland). Meestal staan deze finca’s op een ruim grondstuk variërend van 2000 tot 20.000 vierkante meter en bieden dus een hoop ruimte en rust en veelal een geweldig uitzicht. De regio waar wij met deze fincas op richten ligt gemiddeld 35 minuten van het vliegveld Alicante en 40 minuten van de kust.

Natuurlijk is het ook mogelijk een oude finca te kopen en geheel naar eigen smaak op te knappen maar wij hebben ook talloze prachtig gerenoveerde en nieuwe fincas in alle prijsklasse te koop.

Daarbij hebben wij diverse grondstukken in de verkoop waar wij uw droomwoning op kunnen realiseren. Moderne of rustieke bouw, wij ontwerpen uw villa / finca op maat waarbij wij uw wensen in overeenstemming brengen met uw budget. Een eerlijk en betrouwbaar product van hoge kwaliteit die volledig aan uw wensen zal voldoen.

De fincas en villas vindt u in de plaatsen Elche, Aspe, Hondon de las Nieves, Hondon de las Frailles, La Canalosa en Macisvenda en natuurlijk in de mooie Jalon Vallei.

Overzicht aanbod