Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Een huis kopen aan de Costa del Sol biedt veel mogelijkheden. De Costa del Sol is erg stads, maar voor een tweede huis zoekende in Spanje biedt de architectonische mix van laagbouw, hoogbouw, witte villa’s en spetterende resorts een mooie verzameling hoogstandjes. Costa del Sol, oftewel de kust van de zon, is een regio in het Zuiden van Spanje, in het autonome Andalusië.

Ooit begonnen als een serie kleine vissersdorpen heeft de regio zich ontwikkeld tot een toeristenbestemming met wereldbekendheid. Een huis kopen aan de Costa del Sol? Spanjehuizenmarkt helpt u op weg.

Een huis kopen in Marbella, voor velen is het een grote droom. Dankzij de veranderde situatie op de woningmarkt in Spanje kunt u vandaag een betaalbaar huis kopen in Marbella.

Wonen in Marbella
Het microklimaat van Marbella is zeer uniek. De zomers zijn er warm en zonnig (de gemiddelde temperatuur bedraagt dan ongeveer drieëntwintig graden) en de winters zijn er niet koud (gemiddeld twaalf graden boven de nul). Daarom kunt u gemakkelijk in uw huis in Marbella overwinteren.

Huis kopen Mijas
Een huis kopen in Mijas is zeer in trek bij mensen die van de Spaanse zon en zee houden en tegelijkertijd de authentieke Spaanse sfeer willen beleven tijdens het verblijf in hun tweede woning in Mijas.

Wonen in Mijas
Mijas Costa ligt tussen twee grotere steden: Marbella en Feungirola en is één van de grootste trekpleisters van de Costa del Sol. Vroeger was Mijas Costa een klein vissersdorpje, vandaag is het uitgegroeid tot een levendig gebied met alle voorzieningen voorhanden. De bevolking van Mijas Costa is ook sterk gegroeid met een forse toename van buitenlandse huizenbezitters. Afgezien dat er veel is gebouwd, heeft Mijas Costa de sfeer van een typisch Andalusiaans dorp aan de zee behouden want ook de nieuwe wooncomplexen zijn zorgvuldig ontworpen zodat de authentieke sfeer niet verwatert.

Overzicht aanbod