Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Pinoso is en typisch Spaanse stad van ongeveer 11.000 inwoners en staat bekend om haar wijnproductie en gevarieerd landschap.Pinoso is gelegen in een fraai bergdal omgeven door eindeloze wijnvelden en bergen, op 50 kilometer van de stad Murcia en 45 minuten rijden van het vliegveld Alicante, stranden en het internationale vliegveld en is voorzien van een goede infrastructuur. De bekende wijn die hier geproduceerd wordt kan geproefd worden in de vele grote en kleine bodega’s die in deze omgeving te vinden zijn.
Om een huis te kopen in Pinoso heeft u de keus uit veel verschillende woningen zoals rustieke en moderne woningen in de Ayora vallei.

De groene, rustige en onbedorven vallei van Ayora ligt in het binnenland in de buurt van de stad Almansa. De stad Ayora is gunstig gelegen voor zowel luchthavens Alicante en Valencia, beiden op 75 minuten rijden. De zomers zijn warm, geschikt om te ontspannen bij het zwembad, of gewoon genieten van de Spaanse siësta. De Middellandse Zee is dichtbij genoeg om te genieten van een dagje aan zee, met het voordeel van de minder vochtige binnenland nacht lucht bij terugkeer. De lente en herfst zijn ideaal voor allerlei outdoor activiteiten, zoals vissen, fietsen, wandelen.

Overzicht aanbod