Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Huis te koop Spanje: De zonovergoten Spaanse Costa’s trekken al sinds jaar en dag vele toeristen uit heel Europa. Ook bij mensen die een huis willen kopen is Spanje erg in trek. Met een tweede huis kopen in Spanje aan de Middellandse Zee bent u verzekerd van een vakantiehuis waar u het gehele jaar door kunt genieten van zon, zee en strand. Huis te koop Spanje vindt u op Spanjehuizenmarkt.

Steeds meer Belgen en Nederlanders kopen een huis in Spanje. Wie droomt er nu niet van een eigen huis aan de middellandse zee in Spanje. Prachtige stranden en genieten van een heerlijk klimaat? De Costa Blanca en de Costa Cálida zijn een van de weinige gebieden waar u nog kunt genieten zonder massatoerisme. Het is niet voor niets dat de Spanjaarden zelf hier al jaren komen om van hun vakantie te genieten. Ruim 250 km prachtig stranden en in de prachtige steden en vissersdorpjes kunt u nog genieten van de authentieke Spaanse cultuur.

Een huis kopen in Spanje doet u samen met Spanjehuizenmarkt en niet alleen.
Wij helpen u met ons hele team van A tot Z en nemen uw zorgen uit handen.

Spanjehuizenmarkt staat elk jaar op de Secondhomebeurs in Gent, Brussel en Utrecht waar u gratis kaartjes voor kunt krijgen bij ons. Misschien mogen we u binnenkort daar verwelkomen of op ons partnerkantoor in La Marina en komt het kopen van een huis in Spanje een stapje dichterbij.

Overzicht aanbod