Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

De parken Panorama Park, Ocean Front Resort La Entrada en La Ricoleta zijn gelegen in prachtig aangelegde en goed onderhouden subtropische tuinen met totaal 7 gemeenschappelijke niervormige of rechthoekige zwembaden.

In Ocean Front Resort La Entrada is 1 zwembad vanaf november verwarmd. De parken zijn wat hoger gelegen dan de kust op slechts 150 tot 300 meter afstand van het strand. De zwembaden zijn kindvriendelijk met een afgescheiden gedeelte voor de kinderen en hebben een maximale diepte van 2 meter. Rondom de zwembaden zijn grasvelden waar u op een handdoek of ligbed heerlijk kunt genieten van de zon. In de parken van Punta Prima hangt een hele relaxte sfeer waar u lekker tot rust kunt komen.

Punta prima is gunstig gelegen, op loopafstand van de zee, winkels, restaurants en terrasjes op een van de gezondste plaatsen op aarde. Te denken valt aan watersport zoals waterskiën, vissen, rent a rib, parasailing, snorkelen en duiken. Verder zijn er in de nabije omgeving mogelijkheden om een mountainbike te huren of te gaan paardrijden en zo het binnenland te verkennen. Voor de wandelaars zijn er prachtige routes langs de ruige kust van de Orihuela Costa en voor de jongere vakantiegangers een water park bij Torrevieja, een mini kermis bij het Centro Commercial en een kart baan op nog geen 1 kilometer afstand. U kunt iedere dag één van de vele weekmarkten bezoeken in de omliggende plaatsen binnen een straal van 10 kilometer. Eén van de grootste markten van de Costa Blanca is de vrijdag markt van Torrevieja.

Overzicht aanbod