Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

De kustlijn van de Costa Blanca Noord, is de mooiste en meest pittoreske van de hele Costa Blanca! De kust van de Costa Blanca Noord heeft vele stranden met de blauwe vlag. Veel restaurants hebben zicht op zee en serveren heerlijke tapas. 15 min van de kust komt u de leuke pittoreske Spaanse dorpjes tegen zoals Benissa, Caple en Lliber. In deze streek kopen dan ook veel mensen hun tweede huis. In de Jalon Vallei groeien vele amandelbomen, sinaasappelbomen, olijfbomen enz. Hier treft men ook verschillende buitenactiviteiten aan, zoals mountainbiken, wandelen en paardrijden.

De Jalon vallei kenmerkt zich voornamelijk door gezellige Spaanse dorpjes waar alle voorzieningen aanwezig zijn en waar het merendeel van de mensen permanent woont. In de dorpen zelf zijn dat voornamelijk Spanjaarden, maar in de wijken en finca´s er omheen meer Europeanen. Op 20-25 minuten heeft men verschillende kustplaatsen waar men naar toe kan, zoals Calpe, Moraira, Altea, Javea en Denia. De traditionele Spaanse dorpen die deel uitmaken van deze vallei zijn Jalon, Alcalali, Parcent, Murla and Benigembla die allen een schitterende natuur en optimale rust garanderen. Kopen in de Jalon vallei betekent rust en ruimte.

De regio is ook erg populair bij wandelaars, bergbeklimmers en (professionele) wielrenners door de mooie en diverse natuur.

De Costa Blanca is door de Wereld Gezondheid Organisatie aangewezen als het gezondste leefgebied van Europa. Uw immo in dit gebied kopen is als een plaatjes boek. Zulke mooie vergezichten vanuit uw immo, die u eventueel ook nog door ons kan laten verhuren als u er niet bent.

Overzicht aanbod