Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Aan de Spaanse Costa Blanca in de provincie Alicante ligt het stadje Guardamar del Segura. Deze heerlijke plaats is de perfecte plek om er te wonen. Met zijn typische Spaanse boulevard in dit authentiek kustplaatsje, is het altijd levendig doordat er veel autochtone bewoners alsmede buitenlanders zijn die er permanent of tijdelijk in de buurt wonen.

Guardamar is genieten van de mooie, uitgestrekte en schone stranden. Ook hier zijn weer de bekende blauwe vlaggen uitgereikt. Guardamar heeft veel te bieden zoals alle voorzieningen en een nieuwe jachthaven. Er zijn verschillende parken met pijnbomen en palmen. Kopen in Guardamar, is je droom uit laten komen. Een buitenlandse droom voor huizenkopers. Vele mensen hebben eerst hier hun vakantie doorgebracht en kiezen definitief voor het goede leven aan de Costa Blanca.

Guardamar, waar mensen balspelen of gewoon ontspannen aan het prachtige lang strand. Het heeft een mooie lange promenade met voldoende zitplaatsen om te ontspannen. Misschien een drankje of een ijsje of lekker lunchen omdat er zoveel restaurants zijn om uit te kiezen, de keuze is aan u. Het dorp zelf is ook een  wandeling waard waar u gebruik kan maken van het park of de belangrijkste winkels. Kortom lekker genieten van Zon, zee en strand en het levendige Spaanse leven.

Overzicht aanbod