Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Onroerend goed is er genoeg aan de Costa Blanca. Als u er echt een dagje voor uit wilt trekken kunt u uw slag slaan in steden en in het binnenland van de Costa Blanca.
Onroerend goed aan de Costa Blanca is te vinden in vele leuke kustplaatsjes zoal Guardamar, Torrevieja, La Marina en La Mata.

U zoekt een tweede huis, een moderne nieuwbouw villa, appartement, finca, penthouse of wilt u een ECO-huis bouwen in aan de kust of in het binnenland van de Costa Blanca?

Het team van Spanjehuizenmarkt staat voor u klaar. Wij kunnen voor u een bezichtigingsreis organiseren waardoor u ons en natuurlijk de omgeving beter leert kennen. Ook kunnen wij u helpen met het realiseren en bouwen van Eco nieuwbouw woningen, met hoge energiebesparing en met korte bouwtijden.

Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar en aankopen van uw onroerend goed aan de Costa Blanca te Spanje. Dmv het zoek formulier zo compleet mogelijk ingevuld terug te zenden stelt u ons in de gelegenheid naar de woning van uw voorkeuren te gaan zoeken. Wij sturen u dan ook geheel vrijblijvend regelmatig aanbiedingen en informatie door, waardoor u op de hoogte blijft van alles wat zich aan de Costa’s beweegt.

Overzicht aanbod