Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt

Wij hebben een onderscheid op onze website tussen de woningen die zich bevinden in de woonwijk van La Sella vlakbij de gelijknamige golfbaan van Denia. Deze wijk bevindt zich officieel in Pedreguer. Hier zijn bijvoorbeeld deze woningen gelegen.  Er zijn helaas nauwelijks mensen die specifiek zoeken op Pedreguer, waardoor wij deze plaatsnaam ook niet op onze site hebben staan.

 

De meeste mensen die in deze regio een woning kopen zijn mensen die Denia en/of Javea een leuke plaats vinden, niet per se direct aan de kust willen zitten of zich juist niet kunnen veroorloven om direct aan de kust te zitten en zodoende 10-15 autominuten van de kust te gaan omdat de prijzen daar veel aantrekkelijker zijn.

De woningen aan de andere kant van de N-332 die aan Pedreguer toebehoren staan bij ons op de website onder de Orba vallei. Het achterland van Denia kent namelijk een tiental plaatsen, waaronder Pedreguer, Benidoleig, Orba, Beniarbeig etc. wat voor veel mensen soortgelijke plaatsen en liggingen zijn. Vandaar dat ze samen gevoegd zijn om niet een tiental extra plaatsen op de website te hebben, waar mensen over het algemeen toch niet specifiek op zoeken.

Daarnaast heeft men de wijken Monte Pedreguer (waar goedkope huizen vaak op steile percelen liggen en daardoor nauwelijks zon in de winter hebben) en Gata Residencial (dat officieel aan Gata de Gorgos toebehoort) waar ontelbaar veel huizen te koop staan, die vrijwel allemaal hetzelfde zijn en dicht tegen de snelweg gebouwd zijn. Hier bieden wij geen huizen aan, aangezien dit naar onze mening een massaproduct met vaak geluidsoverlast (zeker ´s nachts) en geen goede investering is.

Uiteraard is het altijd goed om zelf de opties op locatie te bekijken, maar het zou vreemd zijn als men een goede klik zouden hebben met een van deze locaties. Mocht men hier toch huizen willen zien, dan horen wij dat graag en zullen we zeker een goede planning maken.

Overzicht aanbod